Σον - Κέιν: Τέτοιο δίδυμο δεν υπήρξε ποτέ ξανά!

Έχουν μάθει να βρίσκονται με κλειστά τα μάτια. Η φετινή σεζόν τους ανήκει ανεξάρτητα από την τελική κατάταξη της Τότεναμ. Οι Σον και Κέιν είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα τους και ανάμεσα στους κορυφαίους του πρωταθλήματος, γράφοντας ιστορία για τα γκολ που έχουν φτιάξει ο ένας για τον άλλον μετά και το 4-1 των «σπιρουνιών» απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας! 



Σον - Κέιν: Τέτοιο δίδυμο δεν υπήρξε ποτέ ξανά!

Ο Χάρι Κέιν είχε μεγάλα κέφια το βράδυ της Κυριακής στο ματς κόντρα στους «αετούς», έφτιαξε δυο γκολ για τον Γκάρεθ Μπέιλ που πραγματικά είναι αναγεννημένος, ενώ, ο Άγγλος στράικερ με καταπληκτικό δεξί σουτ έβαλε το όνομά του και στην λίστα των σκόρερ πέρα από αυτή των δημιουργών. 

Ο Χέουνγκ - Μιν Σον του χάρισε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο ματς για το τελικό 4-1 και κάπως έτσι οι δυο τους έγραψαν μοναδική ιστορία στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Ποτέ ξανά κανένα άλλο δίδυμο δεν ήταν τόσο παραγωγικό και δεν είχε μετρήσει τόσα τέρματα από δική τους συνεργασία, με τον Κέιν να έχει πάρει 10 ασίστ από τον Νοτιοκορεάτη συμπαίκτη του και τον Σον να έχει σκοράρει τέσσερις φορές από τελική πάσα του Άγγλου αρχηγού των «σπιρουνιών». 

Ο Κέιν έφτασε στις 13 ασίστ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, τις περισσότερες από κάθε άλλον στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως η επιθετική τριπλέτα που έχουν δημιουργήσει μαζί και με τον Γκάρεθ Μπέιλ έχει κάνει... παπάδες στα τελευταία δυο εντός έδρας παιχνίδια της Τότεναμ. 

Ο Σον έχει τρεις ασίστ, ο Ουαλός αστέρας έχει τέσσερα τέρματα και μια ασίστ και ο Κέιν σκόραρε τρεις φορές με δυο δικά του «σερβιρίσματα». 

Όσον αφορά στα προηγούμενα δίδυμα τα οποία ξεπέρασαν οι Σον και Κέιν με τη συνεργασία τους για την σεζόν 2020-2021, αυτά ήταν των Σίρερ - Σάτον (13, 1994-1995) και Γουίλσον - Φρέιζερ (12, 2018-2019). 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης