Αναζητείται γιατρικό για την Λίβερπουλ!

Με την ψυχολογία στο ναδίρ και τα πράγματα να στραβώνουν όσο ποτέ άλλοτε στην θητεία του Κλοπ, η Λίβερπουλ υπέστη 6η διαδοχική εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα με το 1-0 από την Φούλαμ στο «Άνφιλντ»! Και ψυχολογικό το θέμα των Πρωταθλητών Αγγλίας πέρα από αυτό των απουσιών. Νωρίτερα στο 0-0 έμειναν Γουέστ Μπρομ και Νιούκαστλ στο «Χόθορνς». 



Αναζητείται γιατρικό για την Λίβερπουλ!

Η Φούλαμ πήρε τεράστιο αποτέλεσμα στο «Άνφιλντ» και οι Πρωταθλητές Αγγλίας συνέχισαν για 6ο διαδοχικό εντός έδρας ματς δίχως θετικό αποτέλεσμα και για την ακρίβεια με σερί ήττες. 

Τόσες απανωτές που ποτέ ξανά στην ιστορία τους δεν είχαν καταγράψει στο «σπίτι» τους! 

Με τις θέσεις της 4άδας να παραμένουν πολύ μακριά από τους «κόκκινους» αν και ο Κλοπ έχει αναφέρει ότι σε αυτή την κατάσταση μονάχα η ενότητα θα βοηθήσει και ο ρεαλισμός για τους στόχους του κλαμπ, το παιχνίδι της Κυριακής στο... κάποτε φρούριο κρίθηκε από ένα γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους. 

Ο Λεμινά έκλεψε από τον Σαλάχ στα όρια της περιοχής σε πολύ μεγάλο λάθος του Αιγύπτιου επιθετικού και ο παίκτης των «cottagers» με δυνατό δεξί σουτ παραβίασε την εστία του Άλισον για το 1-0. 

Η Λίβερπουλ ανέβηκε στο δεύτερο μέρος - έχοντας ξεκινήσει στην άμυνα με Νέιτ και Ρις Γουίλιαμς, αλλά και τον Φίλιπς - με τον Αλεξάντερ Άρνολντ να περνάει με αλλαγή στο παιχνίδι, όμως ξανά δεν έγινε η διαφορά για το σύνολο του Κλοπ. 

Κάπως έτσι ήρθε η 6η διαδοχική εντός έδρας ήττα, το 8ο σερί ματς στο «Άνφιλντ» μακριά από τη νίκη και οι Πρωταθλητές φτάνουν πλέον στις 12 ώρες ποδοσφαίρου εντός έδρας δίχως γκολ σε Open-play, με μοναδικό τέρμα από το σημείο του πέναλτι στην βαριά ήττα από τη Σίτι. 

Για τη Φούλαμ το «τρίποντο» ήταν Θείο δώρο στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία! 

Νωρίτερα στο «Χόθορνς» το 0-0 ανάμεσα σε Γουέστ Μπρομ και Νιούκαστλ δεν βόλεψε κανέναν, ωστόσο, οι «καρακάξες» που κινδύνευσαν πολύ περισσότερο, ίσως και να το θεωρήσουν κέρδος από τη στιγμή που απέφυγαν την ήττα στις πολύ δύσκολες στιγμές όπου χρειάστηκε να παρέμβει ο Ντουμπράβκα. 

Παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού και το -8 η ομάδα του Άλαρνταϊς, μόλις στο +1 από την Φούλαμ και την γραμμή του υποβιβασμού οι «καρακάξες»! 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης