Θέλουν το Μουντιάλ του 2030 Βρετανοί και Ιρλανδοί!

Οι χώρες του Ηνωμένου Βασιλείου και η Ιρλανδία θέλουν ν' αναλάβουν την διεξαγωγή του Μουντιάλ του 2030 με την απόλυτη στήριξη και της Κυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον!  



Θέλουν το Μουντιάλ του 2030 Βρετανοί και Ιρλανδοί!

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα και από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία φαίνεται πως έχει φτάσει η ώρα για μια κοινή σύμπραξη με την οποία το ποδόσφαιρο... θα επιστρέψει στο σπίτι του!

Οι Αγγλία, Ουαλία, Σκωτία, Ιρλανδία και Βόρειος Ιρλανδία φαίνονται έτοιμες να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι να εξετάσουν διεξοδικά κάθε λεπτομέρεια του σχεδίου που θα καταστρώσουν και θα παρουσιάσουν στην FIFA και να διεκδικήσουν με αξιώσεις και πολλές πιθανότητες το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030!

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να διεξαχθεί το Μουντιάλ και είναι καιρός το ποδόσφαιρο να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Θα είναι η κατάλληλη στιγμή και θα είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο» είπε σχετικά ο Μπόρις Τζόνσον.

Υπενθυμίζεται πως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 θα γίνει τον χειμώνα στο Κατάρ και ο θεσμός του 2026 έχει ανατεθεί σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό.

Κώστας Ζάλιαρης