Οι 500 νίκες του Πεπ και ο ταχύτερος 200άρης ever στην Αγγλία!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα και η αρμάδα του συνέχισαν την πορεία τους προς την άνετη κατάκτηση του φετινού τίτλου, έφτασαν στην 20η διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις με το 2-1 επί της Γουέστ Χαμ και ο Καταλανός έπιασε τις 500 νίκες ως κόουτς και τις ταχύτερες 200 στο αγγλικό ποδόσφαιρο!  



Οι 500 νίκες του Πεπ και ο ταχύτερος 200άρης ever στην Αγγλία!

Οι Στόουνς και Ντίας αφού δέχθηκαν γκολ από την Γουέστ Χαμ είπαν να το διορθώσουν μόνοι τους και ήταν οι δύο σκόρερ της Σίτι για το τελικό 2-1 απέναντι στα «σφυριά» στο Etihad το μεσημέρι του Σαββάτου.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι «πολίτες» αύξησαν ακόμα περισσότερο την ήδη μεγάλη απόστασή τους από τους... διεκδικητές του τίτλου, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να γράφει κι εκείνος τη δική του ιστορία με όσα καταφέρνει η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, πανηγύρισε την 500η του νίκη στην προπονητική του καριέρα, έχοντας 179 με την Μπαρτσελόνα, 121 με την Μπάγερν Μονάχου και 200 πλέον με την Μάντσεστερ Σίτι.

Όσον αφορά στην θητεία του στους «πολίτες», ο Καταλανός τεχνικός έπιασε τον συγκεκριμένο αριθμό θετικών αποτελεσμάτων σε μόλις 273 παιχνίδια, τα λιγότερα που έχει χρειαστεί ποτέ οποιοσδήποτε στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Κώστας Ζάλιαρης