Μπράιτον: Κάθε φορά... Blue Monday!

Ένα ασυνηθιστό ρεκόρ είναι προ των πυλών για την Μπράιτον, η οποία για ακόμη μία φορά, παρά την καλή της εμφάνιση κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, απέδειξε πως... δυσκολεύεται να αγωνίζεται Δευτέρα.  



Μπράιτον: Κάθε φορά... Blue Monday!

Ήταν η 8η φορά που έδωσε αγώνα σην Premier League έχοντας μείνει τελευταία. 

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης άλλωστε έχει δομηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε η Μπράιτον, όπως και κάθε ομάδα, να περάσει από αυτή την θέση, παίζοντας και το ματς που ολοκληρώνει την αγωνιστική.

Η Μπράιτον όμως παρουσιάζει... θέμα σε αυτό και όπως δείχνουν τα νούμερα μόνο τυχαίο δεν είναι. 

Ο αγώνας της με την Κρίσταλ Πάλας αποτέλεσε την όγδοη φορά, στην οποία οι «γλάροι» δεν κατάφεραν να γευτούν την χαρά της νίκης, αγωνιζόμενοι την δεύτερη ημέρα της εβδομάδας. 

Ήταν καλοί, έφτιαξαν φάσεις, βρήκαν 8 σουτ προς την εστία, έχοντας και 25 ευκαιρίες να κερδίσουν, αλλά εν τέλει δέχθηκαν γκολ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και ηττήθηκαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα έπειτα από 40 ημέρες.

Πρόκειται μάλιστα για την ομάδα με τα περισσότερα ανεπιτυχή αποτελέσματα όταν αγωνίζεται Δευτέρα, έχοντας κάνει 6 ήττες και 2 ισοπαλίες, με την Χαλ να είναι η πρώτη στην σχετική κατάταξη έχοντας 10.

Αντιθέτως, η ομάδα του Χότζον, αν και η ίδια αντιμετώπιζε θέματα κάθε φορά που έχει κληθεί να απαρτίσει μία από τις δύο ομάδες που μένουν τελευταίες, με το νικητήριο αποτέλεσμα που σημείωσε, «έσπασε» το αρνητικό της σερί και αντιλήφθηκε πως ακόμα και η Δευτέρα... προσφέρεται για ποδόσφαιρο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ