Νίκη με ιδιαίτερη σημασία για τη Λιντς...

Η Λιντς επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες με το τελικό 3-0 επί της Σαουθάμπτον πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Το αποτέλεσμα είναι αφιερωμένο στην γιαγιά του Κάλβιν Φίλιπς που απεβίωσε πρόσφατα, ενώ, πριν από την έναρξη του ματς, ο αρχηγός Πάτρικ Μπάμφορντ μέσω της τεχνολογίας μετέφερε σε έναν οπαδό το τελετουργικό πριν την έναρξη του ματς. 



Νίκη με ιδιαίτερη σημασία για τη Λιντς...

Ο Μπάμφορντ έφτασε στα 13 τέρματα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα των «παγωνιών» σε μια τρομερά εποικοδομητική σεζόν για τον ίδιο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η ομάδα του Μπιέλσα πήρε τη νίκη κόντρα στους «αγίους» σκοράροντας τρεις φορές στο δεύτερο μέρος, με τον Άγγλο επιθετικό στο 47ο λεπτό να προλαβαίνει την παγίδα του οφσάιντ στην προωθημένη μπαλιά του Ρόμπερτς για να φτάσει μέχρι το γκολ και ν' ανοίξει το σκορ.

Ο Ντάλας στο 78' με ωραίο τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα της Λιντς που για κερασάκι στην τούρτα είδε τον Ραφίνια στο 84' να σκοράρει με εκτέλεση φάουλ για το τελικό 3-0.

Το σύνολο του Χάζενχουλτ είδε τον VAR ν' ακυρώνει πέναλτι το οποίο είχε υποδείξει αρχικά ο ρέφερι στον Τέλα, ενώ, σταμάτησε και προσπάθεια του Τσε Άνταμς από εκτέλεση φάουλ καθώς ο διαιτητής δεν είχε προλάβει να σφυρίξει και ο φορ της Σαουθάμπτον είχε βιαστεί.

Μετά τη λήξη του ματς οι παίκτες του Μπιέλσα φωτογραφήθηκαν με μια φανέλα που έγραφε το όνομα της γιαγιάς του Κάλβιν Φίλιπς, η οποία απεβίωσε πρόσφατα και της αφιέρωσαν τη νίκη...

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης