Ο Χάμες έχει δώσει τις απαντήσεις του...

Άκουσε ότι... τον ενοχλεί ο καιρός. Ότι είναι δυσαρεστημένος στην Έβερτον. Ότι δεν μπορεί πια να βοηθήσει. Κι όμως εκείνος έδειξε και στο «Άνφιλντ» τι μπορεί να κάνει, δίνοντας τις απαντήσεις του.  



Ο Χάμες έχει δώσει τις απαντήσεις του...

Όσο κι αν μιλήσει ο Αντσελότι, όσο κι αν τοποθετηθεί και ο ίδιος για να διαψεύσει όσα λέγονται περί δυσαρέσκειάς του στο Μέρσεϊσαϊντ λόγω του καιρού που επηρεάζει την ψυχολογία του, ο Χάμες μάλλον δεν θα δει τα σενάρια για την καριέρα του να εξαφανίζονται.

Αυτό που μπορεί να κάνει, είναι... εμφανίσεις όπως αυτή του Άνφιλντ.

Εκεί όπου έκανε την ασίστ στον Ριτσάρλισον, για να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Έβερτον που φτιάχνει γκολ σε εντός κι εκτός έδρας ματς με τους «κόκκινους» στο κορυφαίο πρωτάθλημα την ίδια αγωνιστική περίοδο, μετά το κόρνερ για το κεφάλι του Κιν στο «Γκούντισον Παρκ» τον Οκτώβριο.

Επίσης, είχε 91% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις του, ανέκτησε 5 φορές την κατοχή της μπάλας, κέρδισε δυο φάουλ και είχε 3 επιτυχημένα μαρκαρίσματα. Στο φινάλε πανηγύρισε έξαλλα με τους υπόλοιπους και δεν δίνει καμία σημασία σε όσα γράφονται για εκείνον...

«Είμαι χαρούμενος με την πρώτη μας νίκη σε αυτό το γήπεδο που έμαθα ότι ήρθε για πρώτη φορά από το 1999. Είμαι πολύ καλά και είμαι χαρούμενος με τα νέα δεδομένα στη ζωή και την καριέρα μου. Όλα είναι θετικά» είπε δίχως περαιτέρω αναλύσεις της κατάστασής του.

Για φέτος στην Πρέμιερ, ο Χάμες έχει ήδη 16 παρουσίες ως βασικός στις αναμετρήσεις των «ζαχαρωτών», πέντε τέρματα και τέσσερις ασίστ. 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης