Ο Τσεχ εξηγεί το μεγαλείο του Τσάμπιονς Λιγκ με ένα υπέροχο βίντεο... (vid)

Η Τσέλσι επιστρέφει για τα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ, αντιμετωπίζει την... πληγωμένη Ατλέτικο Μαδρίτης λόγω της νέας απώλειας βαθμών στην LaLiga και ο Πετρ Τσεχ με ένα εντυπωσιακό βίντεο όπου ξυπνούν αρκετές αναμνήσεις από το μαγικό 2012 των «μπλε», εξηγεί τη μαγεία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. 



Ο Τσεχ εξηγεί το μεγαλείο του Τσάμπιονς Λιγκ με ένα υπέροχο βίντεο... (vid)

Η Τσέλσι του Τούχελ μετά την ισοπαλία (1-1) με την Σαουθάμπτον σε ένα πολύ κακό παιχνίδι από πλευράς της, κοντράρεται με τους «ροχιμπλάνκος» σε πολύ διαφορετικό επίπεδο πλέον, με πολύ μεγαλύτερη λάμψη που συνδυάζεται από... τρομερή πίεση. 

Παρ' όλα αυτά, τέτοια ματς, είναι αυτά που περιμένουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. 

Και ο Πετρ Τσεχ το εξηγεί κατάλληλα στο βίντεο των «μπλε»...

«Ορισμένες φορές στις ταινίες οι σκηνές κυλούν αργά, τα πάντα σταματούν και όταν το κοινό σιωπά, η μπάλα γίνεται τεράστια. 

Τότε όλη η συγκέντρωσή σου είναι σε αυτό που έχεις απέναντι. Αυτό είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. 

Όταν ζεις στιγμές που κυλούν και σχεδόν βγαίνουν από τη σφαίρα της πραγματικότητας είναι κάτι απίθανο. Σε μέρη που ξυπνά ό,τι πιο θρυλικό. 

Τι είναι όμως ο θρύλος; Φαντασία, μύθος, ή παράδοση. Κάποιος που έχει διεκδικήσει την φήμη του, απέναντι σε όλα τα προγνωστικά και τις πιθανότητες. Παρά τον όποιο αντίπαλο έχεις απέναντι. 

Γι' αυτό πάντα οφείλεις να κοιτάς μπροστά και να συνεχίζεις. Να σηκώνεσαι και να προσπαθείς ξανά. Μέχρι να τα καταφέρεις να σταθείς στην κορυφή του κόσμου. Σαν κάτι που βγαίνει από τις ταινίες. Αυτό είναι το Τσάμπιονς Λιγκ». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης