Το... απότομο ξυπνητήρι της Έβερτον παραμονή του ντέρμπι

Στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της Έβερτον πριν από το ματς με την Λίβερπουλ, υπήρξε... απότομο ξύπνημα τα ξημερώματα και τα «ζαχαρωτά» πίστεψαν πως μόνο τυχαίο δεν ήταν αυτό...  



Το... απότομο ξυπνητήρι της Έβερτον παραμονή του ντέρμπι

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πήρε την πρώτη της νίκη στο «Άνφιλντ» έπειτα από 22 χρόνια με το τελικό 2-0 και υποχρέωσε την Λίβερπουλ σε τέταρτη σερί εντός έδρας ήττα για πρώτη φορά μετά το 1923!

Φαίνεται πως το απότομο ξύπνημα στο ξενοδοχείο τα ξημερώματα της Κυριακής δεν τους επηρέασε, αν και θεωρούν στους «μπλε» του Μέρσεϊσαϊντ πως μόνο τυχαίο δεν ήταν.

Στην 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής ο συναγερμός του ξενοδοχείου χτύπησε ξυπνώντας τον Αντσελότι, τους παίκτες του και όλα τα μέλη της αποστολής και γι' αυτό τον λόγο δεν έλειψαν οι αναφορές από τους ποδοσφαιριστές στις πανηγυρικές φωτογραφίες όπου ορισμένοι έγραφαν: «Ξυπνήστε μας πάλι από την 01:00»!

Οι παίκτες της Έβερτον θεωρούν πως ήταν ένα... καλοστημένο αστείο όλο αυτό από υπάλληλο του ξενοδοχείου που ήταν οπαδός της Λίβερπουλ και ήθελε να τους ταλαιπωρήσει.

Κώστας Ζάλιαρης