Κυκλοφορεί ντοκιμαντέρ με την καριέρα του Φέργκιουσον!

Στις 29 Μαΐου η Amazon θα προβάλει το ντοκιμαντέρ που δημιουργήθηκε και ολοκληρώθηκε για την καριέρα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, κάτι που ο ίδιος το ζήτησε να γίνει αφού φοβήθηκε μην ξεχάσει στιγμές από την παρουσία του στα γήπεδα και ήθελε ο κόσμος να μάθει και να δει όλα όσα πρέπει! 



Κυκλοφορεί ντοκιμαντέρ με την καριέρα του Φέργκιουσον!

Ο Σκωτσέζος θρύλος του βρετανικού ποδοσφαίρου και πολυνίκης πρώην κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» ήθελε να είναι σε θέση να θυμάται κάθε ιστορία από την καριέρα του στο ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια που διήρκησε το ταξίδι, μέχρι και το 2013, όταν αποφάσισε να ρίξει τους τίτλους τέλους και ν' αφοσιωθεί στη σύζυγό του. 

Από το 2018 και μετά, όταν και υπέστην εγκεφαλική αιμορραγία με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί με πολύ μεγάλο κίνδυνο, ο Σερ Άλεξ τρόμαξε ότι αυτό θα επηρέαζε σε πολύ μεγάλο βαθμό την μνήμη του. 

Έτσι, έδωσε εντολή στον γιο του να «τρέξει» ένα πρότζεκτ για να μεταφερθεί στην τηλεόραση η ιστορία του στο άθλημα ώστε να μην ξεχάσει τίποτα κι έτσι, η Amazon ανακοίνωσε το μεσημέρι της 17ης Φλεβάρη πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ είναι η 29η Μαΐου! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης