ΜακΤόμινεϊ: Με τις ευλογίες του Σόλσκιερ έφτασε στα 7 γκολ!

Είναι μέσος, έχει σκοράρει σε τρία διαδοχικά παιχνίδια για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σόλσκιερ δηλώνει πως και η υπόλοιπη ομάδα πρέπει να μάθει από τις κινήσεις του ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ αρχίζει να γίνεται τρομερά επιδραστικός για τους «κόκκινους διαβόλους»! 



ΜακΤόμινεϊ: Με τις ευλογίες του Σόλσκιερ έφτασε στα 7 γκολ!

Ο νεαρός μέσος της Γιουνάιτεντ ήταν εκείνος που με εντυπωσιακό τελείωμα σε πρώτο χρόνο από την ασίστ του Ράσφορντ στο 7ο λεπτό της παράτασης του αγώνα Κυπέλλου με την Γουέστ Χαμ στο «Ολντ Τράφορντ» διαμόρφωσε το 1-0 και οδήγησε το σύνολο του Σόλσκιερ στα προημιτελικά του θεσμού. 

Για φέτος σε όλες τις διοργανώσεις έχει καταφέρει να σκοράρει 7 φορές, δηλαδή περισσότερες ακόμα και από τον Ρομπέρτο Φιρμίνο που έχει μετρήσει 6 τέρματα για τη Λίβερπουλ και φυσικά η θέση του Βραζιλιάνου έχει πιο άμεση σχέση με το σκοράρισμα παρά αυτή του ΜακΤόμινεϊ. 

Βέβαια, επειδή στα... νιάτα του ο χαφ της Γιουνάιτεντ έπαιζε επιθετικός, γνωρίζει πολύ καλά πως να κινηθεί και τι να κάνει όταν πατάει περιοχή...

Στις 30 πιο πρόσφατες συμμετοχές του έχει πετύχει αυτά τα 7 τέρματα, όσα είχε σκοράρει σε 84 αναμετρήσεις πριν από τη φετινή σεζόν! 

Εντός έδρας έχει βρει δίχτυα στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς στο «Ολντ Τράφορντ» και μονάχα ο Μπρούνο Φερνάντες (13), ο Ιλκάι Γκουντογκάν (9) και ο Τόμας Σούτσεκ έχουν πετύχει περισσότερα γκολ ως κεντρικοί χαφ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης