Κλοπ: «Εύκολο να πιστεύεις στα εύκολα, ας μείνουμε ενωμένοι στα δύσκολα» (vid)

Ακόμα ένα μήνυμα – μάθημα ζωής από τον Κλοπ με αφορμή την πολύ κακή περίοδο που διανύει η Λίβερπουλ στη σεζόν που ήρθε αμέσως μετά την επιστροφή στην κορυφή έπειτα από 30 χρόνια. «Τώρα είναι που πρέπει να δείξει και ο κόσμος χαρακτήρα και όλοι ενωμένοι να το περάσουμε, τη στιγμή που όλα γύρω μας είναι περίεργα...» είπε.  



Κλοπ: «Εύκολο να πιστεύεις στα εύκολα, ας μείνουμε ενωμένοι στα δύσκολα» (vid)

Ο Γερμανός προπονητής των «κόκκινων» βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει τις σκέψεις του μετά το 4-1 από τη Σίτι στο «Άνφιλντ» και το γεγονός πως η Λίβερπουλ έχει περίπου 30 βαθμούς λιγότερους από πέρυσι στο ίδιο σημείο του πρωταθλήματος.

Με το φετινό πρωτάθλημα να δείχνει πως χάνεται, ο Κλοπ ανέφερε στο επίσημο κανάλι της ομάδας:

«Είναι εύκολο να πιστεύεις στην ομάδα όταν όλα είναι καλά. Είναι δύσκολη περίοδος για όλους μας. Αυτή τη στιγμή τ' αποδυτήριά μας είναι απόλυτα σιγή. Και για τους οπαδούς μας είναι δύσκολο. Θέλω να θυμούνται όλοι ότι είναι εύκολο να πιστεύεις όταν όλα πηγαίνουν καλά. Τώρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και πρέπει να το κάνει και ο κόσμος. Τα παιδιά κάνουν πολλή δουλειά. Δεν είναι εύκολο, πονάμε και για την ήττα από τη Σίτι, αλλά θα επανέλθουμε. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Πρέπει να το δείξουμε ότι θα περάσουμε και τα δύσκολα μαζί. Είναι περίεργα όλα γύρω μας».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης