Ο Μπρούνο «ντύθηκε» Καντονά και συνεχίζει τον χαβά του! (vid)

Είναι απίστευτη και αξιοθαύμαστη η συνέπεια που παρουσιάζει ο Μπρούνο Φερνάντες στο σκοράρισμα αλλά και τη συμβολή στα γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το βράδυ του Σαββάτου απέναντι στην Έβερτον συνέχισε τον... χαβά του, σκόραρε αλά Ερίκ Καντονά, είναι ο χαφ με τα περισσότερα τέρματα στην Ευρώπη και έκανε τον Φαν Πέρσι ν' απορεί πόσα θα μπορούσαν να πετύχουν οι δυο τους! 



Ο Μπρούνο «ντύθηκε» Καντονά και συνεχίζει τον χαβά του! (vid)

Ο Πορτογάλος αστέρας των «κόκκινων διαβόλων» λίγα δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα της αναμέτρησης με την Έβερτον το βράδυ του Σαββάτου, σε ακόμα μια μαύρη επέτειο από την αεροπορική τραγωδία του Μονάχου, έκανε... το θαύμα του. 

Έχοντας βρεθεί έξω από την περιοχή δίχως πίεση και με τον Όλσεν να μην έχει σωστή θέση στα γκολπόστ, ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε την φαλτσαριστή λόμπα και πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ της φετινής σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ! 

Θύμισε... Ερίκ Καντονά στο πολύ γνωστό γκολ που είχε πετύχει στο παρελθόν ο Γάλλος κάνοντας και τον μπλαζέ πανηγυρισμό του, ενώ, ο Μπρούνο είναι πλέον ο κορυφαίος σκόρερ ως χαφ, στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης! 

Κανείς άλλος στις τοπ Λίγκες της γηραιάς ηπείρου δεν έχει φτάσει στα 13 γκολ. Ο Φερνάντες έχει συμμετοχή σε 50 τέρματα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις στον έναν χρόνο παρουσίας του στο κλαμπ, ενώ σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ έχει σκοράρει εκείνος 21 φορές και έχει μετρήσει και 16 ασίστ, πράγμα που σημαίνει συμβολή σε 37 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια! 

Επιπλέον, έχει 122 τελικές στον λογαριασμό του στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει βοηθήσει στη δημιουργία 98 ευκαιριών για γκολ. 

«Τι απόλαυση να τον βλέπεις να παίζει... Αναρωτιέμαι αν παίζαμε μαζί πόσα γκολ θα μπορούσα να έχω πετύχει μ' εκείνον στα χαφ...» έγραψε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι στα social media εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τον Πορτογάλο! 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης