Ζημιά στο 94' για την Γιουνάιτεντ! (vids)

Η Έβερτον κατάφερε να φύγει από το «Ολντ Τράφορντ» με βαθμό ισοφαρίζοντας στο τελικό 3-3 στο 94ο λεπτό της αναμέτρησης! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «αυτοκτόνησε» έχοντας προβάδισμα δυο τερμάτων από το πρώτο μέρος, ισοφαρίστηκε σε τέσσερα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο κι ενώ πίστεψε πως είχε καθαρίσει, δέχθηκε το γκολ στην τελευταία φάση μένοντας στο -2 από την πρωτοπόρο Σίτι με δυο ματς περισσότερα! Στο 0-0 έμειναν Γουέστ Χαμ και Φούλαμ, έχασαν την ευκαιρία για την 4άδα τα «σφυριά».  



Ζημιά στο 94' για την Γιουνάιτεντ! (vids)

Στο... ρελαντί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο στο ματς του «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στην Έβερτον να έχει προβάδισμα δυο τερμάτων για να... πιστέψει ότι θα έκανε πολύ εύκολη τη ζωή της, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Έντινσον Καβάνι με τον συνηθισμένο τρόπο του, την κεφαλιά, περίμενε τη σέντρα του Ράσφορντ στο δεύτερο δοκάρι για να νικήσει τον Όλσεν για το 1-0 στο 24ο λεπτό, ενώ, στο 45' ο Μπρούνο Φερνάντες με τρομερό σουτ που θύμισε Ερίκ Καντονά, ενώ οι αντίπαλοι απλά τον περίμεναν και τον κοιτούσαν δίχως να τον μαρκάρουν, έγραψε το 2-0.

Ο Πορτογάλος έφτασε στα 13 γκολ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, τα περισσότερα από κάθε άλλον μέσο στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ, έχει συμμετοχή σε σύνολο 22 γκολ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (με 9 ασίστ)!

Μέσα σε τρία λεπτά και 17 δευτερόλεπτα στο δεύτερο μέρος η Έβερτον έφερε το ματς στα ίσια πολύ γρήγορα! Στο 48' από γέμισμα το οποίο έχασε ο Ντε Χέα, ο Ντουκουρέ κατάφερε να μειώσει και στο 52' ήταν εκείνος που έκανε την μπαλιά προς τον Χάμες Ροντρίγκες για να ισοφαρίσει εκείνος σε 2-2! Το μομέντουμ πήγε ξανά προς την πλευρά της Γιουνάιτεντ που περιόρισε το χώρο δράσης της Έβερτον, πήρε πρωτοβουλίες και στο 70' από εκτέλεση φάουλ του Σο ο ΜακΤόμινεϊ με κεφαλιά έγραψε  3-2!

Η πιο σοβαρή απειλή από πλευράς Έβερτον μετά τα δυο γκολ που είχε πετύχει, ήρθε στο 86' από τον Ντιν με τη μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι και τον Ντε Χέα να δείχνει πως δεν ανησυχούσε για την παραβίαση της εστίας του... Στο 88' ήρθε και ένα σουτ από τον Ριτσάρλισον που πέρασε λίγο άουτ, με την Γιουνάιτεντ να ρισκάρει, να μην λαμβάνει το μήνυμα και ο Κάλβερτ - Λιούιν στις καθυστερήσεις από γέμισμα του Ντιν έγραψε το τελικό 3-3 με προβολή! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νωρίτερα στο Λονδίνο, η Γουέστ Χαμ έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Φούλαμ, έχασε ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη τετράδα και έχασε και τον Σούτσεκ με κόκκινη κάρτα για την ομάδα του Μόγιες σίγουρα θα κάνει έφεση. Ο Τσέχος άπλωσε το χέρι του, ο Μίτροβιτς πήγε πάνω του και χτυπήθηκε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο Μάικ Ντιν έπειτα από αρκετές διαβουλεύσεις και με τον VAR αλλά και βλέποντας το on-field review, να δείξει την απευθείας κόκκινη κάρτα!

«Μίλησα με τον Μίτροβιτς και μου είπε ότι κατάλαβε ότι δεν έγινε επίτηδες» είπε ο Σούτσεκ, «ντρέπομαι για τον VAR» σχολίασε ο Μόγιες. Η Γουέστ Χαμ με αυτό το αποτέλεσμα έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει την Λίβερπουλ και να βρεθεί στην τετράδα της βαθμολογίας, με την Φούλαμ να παραμένει δίχως νίκη για 14 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, στην 18η θέση εντός της επικίνδυνης ζώνης, με τελευταίο θετικό αποτέλεσμα το 2-1 επί της Λέστερ στις 30 του Νοέμβρη.

Κώστας Ζάλιαρης