Με κορονοϊό και άδειες εξέδρες... κάνουν πάρτι οι φιλοξενούμενοι!

Τεράστιος είναι ο αντίκτυπος των κλειστών γηπέδων στις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ που αδυνατούν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα παίζοντας μπροστά σε άδειες κερκίδες. Πάει να γίνει ιστορική η σεζόν με περισσότερες νίκες από φιλοξενούμενους, κάτι που δεν έχει καταγραφεί ποτέ ξανά! 



Με κορονοϊό και άδειες εξέδρες... κάνουν πάρτι οι φιλοξενούμενοι!

Η Τσέλσι πέρασε από το Tottenham Stadium με το τελικό 1-0 χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζορζίνιο από το πρώτο ημίχρονο και κάπως έτσι κατάφερε να διατηρηθεί σε τροχιά 4άδας, με τον Τούχελ στον πάγκο να σημειώνει τη δεύτερη σερί νίκη του και σε τρία ματς πρωταθλήματος να μην έχει δεχθεί γκολ από αντίπαλο. 

Το θετικό αποτέλεσμα της Τσέλσι ήταν το 88ο για σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ σε εκτός έδρας αναμέτρηση, με τις νίκες των γηπεδούχων να είναι αυτή τη στιγμή στις 79 σε σύνολο 215 αγώνων που έχουν διεξαχθεί για το κορυφαίο πρωτάθλημα. 

Ποτέ ξανά στα χρονικά της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου δεν έχει τελειώσει ποδοσφαιρική χρονιά με περισσότερες εκτός έδρας νίκες και οι φετινές εξορμήσεις των ομάδων είναι τέτοιες που ενδέχεται να γραφτεί ιστορία εξαιτίας... της πανδημίας που κρατάει κλειστά τα γήπεδα.

Κώστας Ζάλιαρης