Έπαιζε τραυματίας αλλα άντεξε ένα ημίχρονο ο Μάτιπ

Ο Ζοέλ Μάτιπ έγινε ακόμα ένας αμυντικός για τη φετινή Λίβερπουλ που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε ότι ο στόπερ της ομάδας είχε καταλάβει το πρόβλημα αλλά έσφιξε τα δόντια για να βγάλει τουλάχιστον το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο. 



Έπαιζε τραυματίας αλλα άντεξε ένα ημίχρονο ο Μάτιπ

Φαν Ντάικ, Γκόμες, Μάτιπ. 

Τρεις στόπερ, οι δύο εξ αυτών χάνουν σίγουρα την υπόλοιπη φετινή χρονιά, ο θηριώδης κεντρικός αμυντικός πρσπαθεί να επιστρέψει από τον Απρίλη και μετά...

Ο Κλοπ σε... απόγνωση, πρόλαβε και κατάφερε να πάρει τους Καμπάκ και Ντέιβις για την ενίσχυση των μετόπισθεν, όμως, λίγο μετά την ανακοίνωση του νεαρού αμυντικού της Σάλκε, έκανε την αποκάλυψη και για την ζημιά του Μάτιπ. 

Ο τελευταίος χάνει τη σεζόν με πρόβλημα στον αστράγαλο και ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως «είχε πρόβλημα στο πρώτο μέρος με την Τότεναμ, αλλά προσπάθησε για να βγάλει τουλάχιστον το πρώτο ημίχρονο». 

Στο δεύτερο μέρος της νίκης στο Λονδίνο ο Χέντερσον είχε στο πλευρό του τον Φίλιπς, όπως συνέβη και στη δεύτερη διαδοχική νίκη της ομάδας, την Κυριακή κόντρα στην Γουέστ Χαμ. 

Κώστας Ζάλιαρης