Τεράστια νίκη της Νιούκαστλ!

Με την Έβερτον να παρουσιάζεται... αγνώριστη και να μην καταφέρνει να επιβληθεί, η Νιούκαστλ πήρε πανάξια νίκη στο «Γκούντισον Παρκ» επικρατώντας με σκορ 2-0! Πρώτο θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Στιβ Μπρους μέσα στο 2021! 



Τεράστια νίκη της Νιούκαστλ!

Μπορεί να άργησε, όμως, η Νιούκαστλ πήρε την πρώτη της νίκη για το νέο έτος στα τέλη του Γενάρη και πανηγύρισε την κατάκτηση των τριών βαθμών σε αναμέτρηση πρωταθλήματος για πρώτη φορά από τις 12 του Δεκέμβρη του 2020! 

Οι «καρακάξες» με σκόρερ τον Καλούμ Γουίλσον στο 73' με πολύ ωραία κεφαλιά και στις καθυστερήσεις με ωραίο τελείωμα σε ανοργάνωτη άμυνα από τους γηπεδούχους πέρασαν με στυλ από το λιμάνι, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Μάλιστα, ο ¶γγλος φορ είχε και δυο δοκάρια, στο 30' αλλά και στο 87ο λεπτό, όταν πέρασε και τον Πίκφορντ αλλά η μπάλα από πλάγια θέση δεν του έκανε το χατήρι. 

Ο Καλούμ Γουίλσον έφτασε στα 51 τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ και στα 101 καριέρας...

Η ομάδα του Μπρους κατάφερε να εξασφαλίσει τρεις ανέλπιστους βαθμούς δεδομένης της ποιότητας της Έβερτον και της δύσκολης περιόδου που διανύει η Νιούκαστλ, ωστόσο, η προσπάθεια επιβίωσης συνεχίζεται...

Κάτω από την 6άδα, αλλά με ματς λιγότερα τα «ζαχαρωτά» που θέλουν να κυνηγήσουν ευρωπαϊκή θέση...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης