Κλοπ: Μόνος του νίκησε τον Μουρίνιο όσο οι Σερ Άλεξ, Πεπ και Βενγκέρ μαζί!

Το 3-1 της Λίβερπουλ και η επαναφορά στις νίκες έπειτα από πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αποτέλεσε και την 5η νίκη του Γιούργκεν Κλοπ απέναντι στον Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Γερμανό να έχει τα περισσότερα θετικά αποτελέσματα από κάθε άλλον κορυφαίο κόουτς της Πρέμιερ Λιγκ και να ισοφαρίζει μόνος του την επίδοση τριών θρύλων!  



Κλοπ: Μόνος του νίκησε τον Μουρίνιο όσο οι Σερ Άλεξ, Πεπ και Βενγκέρ μαζί!

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ είχαν να σκοράρει 4,5 ματς, 486 αγωνιστικά λεπτά και κατάφεραν να το κάνουν τρεις φορές στο Λονδίνο το βράδυ της Πέμπτης ώστε να επιστρέψουν στις νίκες και με το τελικό 3-1 να ξαναβρεθούν στην 4άδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ στο φινάλε της αναμέτρησης έβγαλε κραυγή ξεσπάσματος και έφτασε στις 5 προσωπικές του νίκες απέναντι στον Ζοσέ Μουρίνιο σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Μάλιστα, αυτός ο αριθμός των θετικών αποτελεσμάτων είναι ίσος με αυτόν που βγάζει το σύνολο των νικών που είχαν οι Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (1), Αρσέν Βενγκέρ (1) και Πεπ Γκουαρδιόλα (3) στο σύνολό τους!

Παράλληλα, αν και η τοποθέτηση του Τζόρνταν Χέντερσον στο κέντρο της άμυνας ήταν αναγκαστική ελέω και της απουσίας του Φαμπίνιο και του τραυματισμού του Μάτιπ κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, ο Άγγλος αρχηγός των Πρωταθλητών κατάφερε ξανά να μην τον ντριμπλάρει κανείς.

Αυτό έχει συμβεί και στις τρεις αναμετρήσεις της Πρέμιερ όπου έχει κληθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες στο κέντρο των μετόπισθεν μέσα στο 2021!

Κώστας Ζάλιαρης