Απομακρύνεται άμεσα ο Λάμπαρντ!

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς φέρεται να το πήρε απόφαση και εντός της ημέρας θα επισημοποιήσει το «διαζύγιο» με τον Φρανκ Λάμπαρντ, όπως αναφέρει βρετανικό δημοσίευμα, με την πληροφορία να έχει πάρει πλέον διαστάσεις! Ο Τούχελ φαβορί για τη θέση, έχοντας απομακρυνθεί πριν λίγο καιρό από την Παρί!



Απομακρύνεται άμεσα ο Λάμπαρντ!

Ο Λάμπαρντ ενδέχεται ν' αποτελέσει παρελθόν εντός της ημέρας σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ματ Λόουτον στην Daily Telegraph. 

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω σενάριο που μόλις κυκλοφόρησε πήρε τεράστιες διαστάσεις, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ενημερώθηκαν να μην βρεθούν στο προπονητικό κέντρο πριν από το απόγευμα. 

Ο Λάμπαρντ αναμένεται ν' απομακρυνθεί με τους «μπλε» στους «16» του Κυπέλλου, στην 9η θέση της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, στο -11 από την κορυφή, με παίκτες που έξι μήνες μετά δεν έχουν καταφέρει να δείξουν γιατί διατέθηκαν τόσα χρήματα για εκείνους και φαίνεται πως ο Αμπράμοβιτς πήρε την σκληρή απόφαση της απόλυσης του θρύλου του συλλόγου από τον πάγκο. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα theAthletic, ο Τόμας Τούχελ που έμεινε ελεύθερος μετά την απόλυση από την Παρί Σεν Ζερμέν την περίοδο των γιορτών, είναι εκείνος που θ' αντικαταστήσει τον «Φράνκι»!

Κώστας Ζάλιαρης