Ένας χρόνος Μπρούνο Φερνάντες: Κορυφαίος σκόρερ σε όλη την Πρέμιερ!

Συμπληρώνοντας πλέον έναν χρόνο παρουσίας στο αγγλικό ποδόσφαιρο με δεδομένο πως έκανε το ντεμπούτο του τις πρώτες μέρες του Φλεβάρη του 2020, ο Μπρούνο Φερνάντες έχει καταφέρει να είναι ο απόλυτος σκόρερ σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές ολόκληρης της Πρέμιερ Λιγκ, σε όλες τις διοργανώσεις που μπορεί να έχουν συμμετοχή! 



Ένας χρόνος Μπρούνο Φερνάντες: Κορυφαίος σκόρερ σε όλη την Πρέμιερ!

Ο θαυματουργός Πορτογάλος το έκανε πάλι το ... μαγικό του στο ματς του Κυπέλλου με την Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» και λίγα λεπτά αφότου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με αλλαγή, σκόραρε με εκτέλεση φάουλ για το τελικό 3-2, οδηγώντας την Γιουνάιτεντ στους «16» του φετινού FA Cup όπου πάλι εντός έδρας οι «κόκκινοι διάβολοι» θα κοντραριστούν με την Γουέστ Χαμ. 

Με αυτό το γκολ που πέτυχε ο Μπρούνο Φερνάντες είναι πλέον ο απόλυτος σκόρερ σε ό,τι αφορά τους συναδέλφους του στην Πρέμιερ Λιγκ σε όλες τις διοργανώσεις που έχουν συμμετάσχει από την ημέρα που εκείνος έκανε ντεμπούτο με την κόκκινη φανέλα. 

Έχει μετρήσει πια 28 τέρματα και κανείς άλλος δεν έχει φτάσει σε αυτά τα επίπεδα από τον Φλεβάρη του 2020 μέχρι και σήμερα! 

Κώστας Ζάλιαρης