Κινηματογραφική παρουσίαση από την Φενέρμπαχτσε για Οζίλ!

Με τρέιλερ που θύμιζε... ταινία δράσης κι όχι βίντεο παρουσίασης μεταγραφικού αποκτήματος, επισημοποίησε η Φενέρμπαχτσε την απόκτηση του Μεσούτ Οζίλ στην σπουδαία μεταγραφή που πραγματοποίησε η τουρκική ομάδα! 



Κινηματογραφική παρουσίαση από την Φενέρμπαχτσε για Οζίλ!

Έπειτα από 7,5 χρόνια θητείας στην Άρσεναλ και το Λονδίνο, ο Μεσούτ Οζίλ ανήκει κι επίσημα στην Φενέρμπαχτσε από το μεσημέρι της Κυριακής, 24 Ιανουαρίου του 2020. 

Εκπληρώνει ένα τεράστιο παιδικό όνειρο με την συμμετοχή του στην τουρκική ομάδα την οποία υποστηρίζει από μικρό παιδί και τώρα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του τιμώντας τη φανέλα με το κίτρινο και το μπλε χρώμα. 

Αποχωρεί από την Άρσεναλ γνωρίζοντας πως σε 254 παιχνιδια σκόραρε 44 φορές, μοίρασε 77 ασίστ, είχε τις περισσότερες ασίστ σε ένα ημερολογιακό έτος (20), τα περισσότερα σερί παιχνίδια όπου δημιουργούσε γκολ (7), δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ σε μια σεζόν (146), έφτιαξε τις περισσότερες φάσεις για γκολ σε ένα ματς (12), είναι ο κορυφαίος Γερμανός σκόρερ (33) στην Πρέμιερ Λιγκ και ο κορυφαίος Γερμανός σε επίπεδο ασίστ (54). 

Η Φενέρ τον παρουσίασε και το βίντεο θυμίζει... ταινία δράσης! 

Απολαύστε το: 

Κώστας Ζάλιαρης