Μια παντελώς διαφορετική Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ανατροπή απέναντι στην Φούλαμ το βράδυ της Τετάρτης στο Λονδίνο διατήρησε την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, έκανε το 7ο come- back τη φετινή σεζόν, τρέχει το πιο μεγάλο σερί δίχως ήττα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα και είναι πλέον μια πολύ διαφορετική ομάδα από αυτή που εμφανιζόταν μέχρι πριν 1,5 μήνα! 



Μια παντελώς διαφορετική Γιουνάιτεντ!

Με τον Καβάνι και τον Πογκμπά να σκοράρουν στο Craven Cottage για ν' απαντήσουν στο γκολ του Λούκμαν με το οποίο η Φούλαμ είχε προηγηθεί, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε την Σίτι να χαρεί την πρώτη θέση μονάχα για ένα δίωρο, μετά το δικό της 2-0 επί της Άστον Βίλα στο Etihad. 

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν στην 7η ανατροπή τους για φέτος, με την Νιούκαστλ της σεζόν 2001-2002 (10) και την Γιουνάιτεντ ξανά την σεζόν 2012-2013 (9) να είναι οι μοναδικές που έχουν περισσότερα come-back στην ίδια αγωνιστική περίοδο! 

Παράλληλα, το σύνολο του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο αήττητο σερί στο πρωτάθλημα επεκτείνοντας την επίδοση στα 13 παιχνίδια, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας, ισοφαρίζοντας και την δική της κορυφαία επίδοση των εκτός έδρας αγώνων στην Πρέμιερ Λιγκ δίχως ήττα. 

Έχει πλέον συμπληρώσει 17 παιχνίδια μακριά από το «Ολντ Τράφορντ» δίχως να φύγει με χαμηλά το κεφάλι και αυτό το είχε καταφέρει άλλη μια φορά, από τον Δεκέμβριο του 1998 μέχρι τον Σεπτέμβρη του 1999. 

Κώστας Ζάλιαρης