Τσέλσι: Καμία νίκη με τις ομάδες στην πρώτη 7άδα...

Έπειτα από 11 αγωνιστικές η Τσέλσι ήταν στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Τώρα, έχοντας παίξει 19 ματς, η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ πιο προβληματική και προβληματισμένη από ποτέ, έχει υποχωρήσει στην 8η θέση της βαθμολογίας και δεν έχει νικήσει καμία από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από αυτή! 



Τσέλσι: Καμία νίκη με τις ομάδες στην πρώτη 7άδα...

Οι «μπλε» του Λονδίνου με πολύ κακή εμφάνιση, μηδενική προσπάθεια και φαντασία στο παιχνίδι τους, έφυγαν από το King Power Stadium με το εις βάρος τους 2-0 που διαμορφώθηκε και με σχετική άνεση για τις «αλεπούδες», το βράδυ της Τρίτης. 

Ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα, ακόμα μια φορά που ο Λάμπαρντ είδε τους παίκτες του να μην αποδίδουν, να βρίσκονται εκτός φόρμας, να μην κάνουν βασικά πράγματα όπως είπε, με συνέπεια η Τσέλσι να υποχωρήσει μέχρι και την 8η θέση της βαθμολογίας. 

Απέναντι στις ομάδες που βρίσκονται από πάνω, το λονδρέζικο κλαμπ δεν έχει καταφέρει να πάρει καμία νίκη αυτή τη στιγμή, παρά το γεγονός πως σιγά - σιγά μπαίνει Φλεβάρης, διατέθηκαν περισσότερα από 200 εκατομμύρια για μεταγραφές το καλοκαίρι και στο πηλίκο βγαίνει ο αριθμός 0...

«Μας νίκησε μια καλύτερη ομάδα, πιο ορμητική, έτρεχαν περισσότερο, ήταν σε φόρμα, εμείς καθόλου. Υπήρχαν στιγμές που δεν κάναμε ούτε τα βασικά όπως το τρέξιμο ή το σπριντ για τη μπάλα. Δεν κάναμε τα βασικά στο παιχνίδι δίχως την μπάλα κι όταν είχαμε τη μπάλα ήμασταν πολύ αργοί» είπε ο «Φράνκι» μετά το ματς με την Λέστερ. 

Κώστας Ζάλιαρης