Η νύχτα που η Λίβερπουλ κατάλαβε ότι... δεν θα την σταματούσε κανείς! (vids)

Πέρασε ακριβώς ένας χρόνος από την ημέρα που η Λίβερπουλ έδειξε ότι δεν θα στεκόταν κανείς και τίποτα εμπόδιο στην μεγάλη επιστροφή της στον θρόνο μετά από 30 χρόνια. Και μπορεί ο κορονοϊός να το καθυστέρησε και ν' ανάγκασε την ομάδα να το πανηγυρίσει μόνη της, ωστόσο, εκείνο το βράδυ της 19ης Ιανουαρίου του 2020, το «Άνφιλντ» έζησε στιγμές από εκείνες που γράφουν τα χρονικά της μαγείας αυτού του γηπέδου...



Η νύχτα που η Λίβερπουλ κατάλαβε ότι... δεν θα την σταματούσε κανείς! (vids)

Μέχρι και ο ουρανός πάνω από το κατάμεστο γήπεδο, την ώρα που έδυε ο ήλιος, μαρτυρούσε πως όλα πλέον είχαν αλλάξει στο αγγλικό ποδόσφαιρο. 

Πως τίποτα δεν θα σταματούσε την Λίβερπουλ. Πως κανείς εντός γηπέδου δεν θα μπορούσε να της χαλάσει όλο αυτό το μαγικό ταξίδι μέχρι την κατάκτηση της κορυφής και του πρώτου πρωταθλήματος μετά το 1990. 

Το έκανε ο κορονοϊός, βέβαια, καθυστερώντας για λίγους μήνες την στέψη και αναγκάζοντας τον σύλλογο να το γιορτάσει μόνος του δίχως κόσμο, ωστόσο, όλα φαίνεται πως είχαν πλέον δρομολογηθεί από εκείνη τη νύχτα, από την οποία πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος. 

Η στιγμή του βολέ από τον Άλισον, το σπριντ του Σαλάχ υπό την πίεση του Τζέιμς, το πλασέ στον Ντε Χέα, το γκολ, η φανέλα, το τρέξιμο του Άλισον να πανηγυρίσει με τον σκόρερ, ο Κλοπ στον πάγκο, το «Άνφιλντ» που... ήταν έτοιμο να κατεδαφιστεί. 

Η Λίβερπουλ, είχε κάνει πολλή υπομονή για το πρωτάθλημα και δεν θα της έκλεβε κανείς αυτό το μεγάλο όνειρο...

Θυμηθείτε το προ ενός έτους παιχνίδι: 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης