Ομπαμεγιάνγκ: Πήρε εκδίκηση με δυο γκολ για πρώτη φορά από το καλοκαίρι! (vid)

Αφού πρώτα έγινε viral για κακό λόγο με την τρομερή χαμένη ευκαιρία του απέναντι στην Νιούκαστλ, ο Πιέρ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ πέτυχε δυο γκολ κόντρα στις «καρακάξες» για το 3-0 της Άρσεναλ και αυτή ήταν η πρώτη φορά που σκόραρε δυο φορές σε ένα παιχνίδι από το περασμένο καλοκαίρι! 



Ομπαμεγιάνγκ: Πήρε εκδίκηση με δυο γκολ για πρώτη φορά από το καλοκαίρι! (vid)

Από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας στο άδειο «Γουέμπλεϊ»... Αύγουστο μήνα λόγω της ιδιαιτερότητας της χρονιάς με τις αναβολές λόγω του κορονοϊού, ο «Όμπα» ναι μεν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες», όμως, κάθε άλλο παρά ιδανικά έχει εξελιχθεί η σεζόν. 

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός έχει τρομερή δυσκολία στο σκοράρισμα, κάνει υπομονή, δέχεται κριτική, έχει χάσει... σοκαριστική ευκαιρία απέναντι στην Νιούκαστλ, όμως, κατάφερε να σκοράρει δυο φορές για να συνεισφέρει σημαντικά στο 3-0 στο οποίο έφτασε το σύνολο του Αρτέτα το βράδυ της Δευτέρας. 

Αυτό ήταν το πρώτο brace του «Όμπα» σε ένα ματς από το καλοκαίρι και τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, τότε που είχε τελειώσει μόνος του την Τσέλσι και σκοράροντας δυο φορές είχε χαρίσει το τρόπαιο στην Άρσεναλ. 

Δείτε τα γκολ από το ματς με την Νιούκαστλ: 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης