Η Γιουνάιτεντ είναι πρωτοπόρος δίχως νίκη κόντρα στο Big-6!

Είναι η απόλυτη απόδειξη για το γεγονός πως η Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να κριθεί στις πιο μικρές λεπτομέρειες κι όχι στα μεγάλα ντέρμπι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καταφέρει να βρίσκεται στην πρώτη θέση δίχως να έχει πάρει ούτε μια νίκη απέναντι στις ομάδες που αποτελούν το Big-6! 



Η Γιουνάιτεντ είναι πρωτοπόρος δίχως νίκη κόντρα στο Big-6!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ίσως να μπορούν να αισθανθούν και λίγο αδικημένοι από το τελικό 0-0 με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», αφού είχαν μεγάλες ευκαιρίες στο τελευταίο 20λεπτο κι αν δεν ήταν ο Άλισον στην εστία, θα μπορούσε η ομάδα του Σόλσκιερ να έχει πάρει όλους τους βαθμούς από την αναμέτρηση. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει νικήσει ούτε μια ομάδα του Big-6 τη φετινή σεζόν σε πέντε αναμετρήσεις που έχει δώσει! 

Έχει τον διασυρμό με το τελικό 6-1 από την Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ», έχει το 0-0 με Τσέλσι, Σίτι και Λίβερπουλ και έχει ηττηθεί 1-0 από την Άρσεναλ!

Κι όμως, αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή, έχοντας ν' αγχώνεται μονάχα για το ματς λιγότερο που έχουν οι «πολίτες», οι οποίοι βρίσκονται στο -2 από το πρώτο σκαλί της βαθμολογίας. 

Κώστας Ζάλιαρης