Πήρε τη θέση στην Ντέρμπι ο Ρούνεϊ!

Έπειτα από ένα δίμηνο ως υπηρεσιακός κόουτς, ο Γουέιν Ρούνεϊ για πρώτη φορά στην παρουσία του στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι πρώτος προπονητής σε ομάδα, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο ως μόνιμος τεχνικός στην Ντέρμπι Κάουντι μέχρι και το 2023! Οριστικό φινάλε στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής...



Πήρε τη θέση στην Ντέρμπι ο Ρούνεϊ!

Ο Άγγλος θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γυρίζει οριστικά σελίδα στην καριέρα του, αφήνει το χορτάρι και πλέον είναι κανονικός προπονητής. 

Από το μεσημέρι της Παρασκευής έχει πλέον κι επίσημα ρόλο κανονικού, μόνιμου τεχνικού στην Ντέρμπι Κάουντι μέχρι και το καλοκαίρι του 2023. 

Με την ομάδα του να έχει ταλαιπωρηθεί και από τον κορονοϊό για αρκετό διάστημα, ο Ρούνεϊ έχει καταφέρει να καθοδηγήσει το κλάμπ σε εννέα παιχνίδια από τον Νοέμβρη και μετά, καταγράφοντας τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. 

Οι Λίαμ Ροσένιορ, Σέι Γκίβεν και Τζάστιν Γουόκερ θα είναι στο πλευρό του, ενώ, ο Στιβ ΜακΚλάρεν θα διατηρηθεί ως τεχνικός διευθυντής. 

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν πως ο Γουέιν Ρούνεί παύει να είναι πλέον και ενεργός ποδοσφαιριστής, έπειτα από 765 συμμετοχές, 313 γκολ, 5 πρωταθλήματα Πρέμιερ Λιγκ, 1 Τσάμπιονς Λιγκ και 1 βραβείο του κορυφαίου της χρονιάς στην Πρέμιερ. 

 

Captain. Leader. The greatest. Derby County Football Club is delighted to confirm the appointment of Wayne Rooney as the club’s new manager. 🐏 👉 http://thera.ms/a74kq

Δημοσιεύτηκε από Derby County στις Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

 

Κώστας Ζάλιαρης