Η πίστη του Σερ Άλεξ στο κοινωνικό έργο του Ράσφορντ

Όταν όλοι «συβούλευαν» τον Μάρκους Ράσφορντ να μην ασχοληθεί με την Κυβέρνηση και την προσπάθεια να βοηθήσει τα παιδιά και τους συνανθρώπους του προκειμένου να μην... εκτροχιαστεί από την καριέρα του, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν «βράχος» κοντά του και του έδωσε ώθηση. 



Η πίστη του Σερ Άλεξ στο κοινωνικό έργο του Ράσφορντ

Ο 23χρονος επιθετικός έχει πετύχει σπουδαία πράγματα από το 2020 και μετά, με την πανδημία να έχει αποτελέσει μια εξαιρετική αφορμή για να φροντίσει τα παιδιά των σχολείων που τώρα δεν θα είχαν κανονικό γεύμα στο σπίτι τους εξαιτίας της αδυναμίας των οικογενειών τους και της απουσίας λόγω της δουλειάς...

Τα έβαλε με την Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον, κατάφερε δυο φορές ν' αντιστρέψει αποφάσεις για την διανομή τροφίμων, πρόσφατα παραπονέθηκε για τις εικόνες που αντίκρισε από τα τρόφιμα που μοιράστηκαν κι όλα αυτά, στην ηλικία των 22-23 ετών! 

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον του έδωσε τεράστια ώθηση με την στήριξη που του παρείχε και ο Ράσφορντ είχε να πει: «Όταν όλοι μου έλεγαν να μην το κάνω και να μην το προσπαθήσω ώστε να επικεντρωθώ απόλυτα στο ποδόσφαιρο, ο Σερ Άλεξ μου είπε πως αν θέλω να το κάνω, θα τον έχω στο πλευρό μου». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης