Η Φούλαμ και ο Πάρκερ τιμώρησαν τον Ζοσέ!

Ο Μουρίνιο ήταν άνετος με τον προγραμματισμό της αναμέτρησης μέσα σε 48 ώρες κι όμως η Τότεναμ δεν κατάφερε να νικήσει! Οι «cottagers» έφυγαν από το γήπεδο των «σπιρουνιών» με τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο τελικό 1-1, παραμένοντας μέσα στο παιχνίδι και κοντράροντας τους αντιπάλους τους καθ' όλη τη διάρκεια! Με το τελικό 1-0 επικράτησε η Σίτι της Μπράιτον στο Etihad.  



Η Φούλαμ και ο Πάρκερ τιμώρησαν τον Ζοσέ!

Παραμονές του αγώνα και έχοντας μάθει από το πρωί της Δευτέρας πως οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν το βράδυ της Τετάρτης, ο Σκοτ Πάρκερ γκρίνιαξε για το ελάχιστο διάστημα προετοιμασίας και ο Μουρίνιο απάντησε πως όταν είχε αναβληθεί το μεταξύ τους παιχνίδι, το είχε μάθει 2 ώρες πριν τη σέντρα.

Τώρα, όμως, η Φούλαμ απάντησε κατάλληλα στον Πορτογάλο κόουτς και έφυγε από το Tottenham Hotspur Stadium με τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο τελικό 1-1!

Ο Χάρι Κέιν με εκπληκτική κεφαλιά – ψαράκι στο 25ο λεπτό από σέντρα του Ρεγκιλόν άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το 11ο τέρμα του για φέτος και την 25η κεφαλιά του στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας ισάριθμα τέρματα και με το δεξί πόδι και με το αριστερό!

Το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο θα μπορούσε να έχει τελειώσει το ματς στις ευκαιρίες που δημιούργησε, όμως, ο Αρεολά έβγαζε ό,τι μπορούσε, ο Σον πέτυχε το δοκάρι και στο 74' ήρθε η ισοφάριση από την κεφαλιά του Καβαλέιρο!

Με τον Φιλ Φόντεν να γίνεται ο πρώτος σκόρερ αυτή τη στιγμή στη φετινή σεζόν για την Μάντσεστερ Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις φτάνοντας στα 8 τέρματα, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επιβλήθηκε 1-0 της Μπράιτον παραμένοντας αήττητη για 14 παιχνίδια.

Οι «πολίτες» δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ, όμως, η συνεργασία του νεαρού επιθετικού και η νέα ασίστ – ρεκόρ του Ντε Μπρόινε που ξεπέρασε αυτές του Τιερί Ανρί στην Πρέμιερ Λιγκ (75 πλεόν ο Βέλγος) χάρισαν όλους τους βαθμούς στους «πολίτες». Πέναλτι έχασε στις καθυστερήσεις ο Στέρλινγκ.

Κώστας Ζάλιαρης