Έδρασε άμεσα και πήρε νέα υπόσχεση ο Ράσφορντ από την Κυβέρνηση!

Το βράδυ της Τρίτης έφτιαξε το νικητήριο γκολ απέναντι στην Μπέρνλι για το 1-0 και την κατάκτηση της κορυφής και το πρωί της Τετάρτης, ο Μάρκους Ράσφορντ έκανε τον Μπόρις Τζόνσον να του παραδεχθεί πως ήταν ντροπή οι εικόνες που παρατηρήθηκαν από τα τρόφιμα που έλαβαν οι οικογένειες των παιδιών των σχολείων...



Έδρασε άμεσα και πήρε νέα υπόσχεση ο Ράσφορντ από την Κυβέρνηση!

Ο Άγγλος επιθετικός κατάφερε αρχικά να συνεισφέρει στο +3 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», ωστόσο, δεν ήταν μονάχα αυτό που τον ένοιαζε. 

Το πρωί της Τετάρτης, ο Ράσφορντ επικοινώνησε εκ νέου με τον Μπόρις Τζόνσον έπειτα απ' όσα αντίκρισε και για όσα ενημερώθηκε από τον κόσμο αναφορικά με τα τρόφιμα που διατέθηκαν σε οικογένειες παιδιών που υπό κανονικές συνθήκες θα πήγαιναν σχολείο και τώρα μένουν σπίτι. 

«Είχα μια εποικοδομητική κουβέντα με τον Μπόρις Τζόνσον. Με διαβεβαίωσε ότι θα διορθώσει το ζήτημα που προέκυψε με τα τρόφιμα και θα εξετάσει ξανά την παροχή από την αλυσίδα τροφίμων που έγινε η παραλαβή. Συμφώνησε πως οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ήταν ντροπιαστικές...» έγραψε στο twitter. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης