Ναι, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ νίκησε!

Απίστευτο - για τα φετινά δεδομένα - κι όμως αληθινό! Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μπορεί να έφτασε στο απόλυτο αρνητικό ρεκόρ αγώνων δίχως νίκη στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ κι όμως, στα μέσα του Ιανουαρίου και το 18ο φετινό της παιχνίδι, πανηγύρισε με το 1-0 επί της Νιούκαστλ! 



Ναι, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ νίκησε!

Οι «λεπίδες» το βράδυ της Τρίτης κοντραρίστηκαν με τις «καρακάξες» στο Bramall Lane και κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας του Στιβ Μπρους έχοντας εκμεταλλευτεί και το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, το οποίο απέκτησαν από το 45' με την αποβολή του Φρέιζερ. 

Μπορεί το γκολ να ήρθε από εκτέλεση πέναλτι του Σαρπ στο 73ο λεπτό, με τον σκόρερ να έχει περάσει με αλλαγή στο ματς στη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ωστόσο, αυτό που μετράει είναι το συναίσθημα της πρώτης νίκης τη φετινή σεζόν για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ! 

Το αν θ' αποτελέσει αυτό μια καλή αρχή για μια γενναία αντεπίθεση διεκδίκησης της σωτηρίας θα φανεί, αν και όλα δείχνουν πλέον πολύ μακρινά για το σύνολο του Γουάιλντερ σε ό,τι αφορά την Πρέμιερ Λιγκ και το πιθανότερο σενάριο παραμένει αυτό του υποβιβασμού...

Κώστας Ζάλιαρης