Ο Ντέβιν κέρδισε την εκτίμηση του Μουρίνιο (vid)

Ο Άλφι Ντέβιν έγραψε ιστορία στο ... ιστορικό ματς της Τότεναμ με την Μαρίν, έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στα χρονικά των «σπιρουνιών» και ο Ζοσέ Μουρίνιο έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά τα δυνατά του χαρακτηριστικά. 



Ο Ντέβιν κέρδισε την εκτίμηση του Μουρίνιο (vid)

Σε ηλικία μόλις 16 ετών και 163 ημερών, ο Άλφι Ντέβιν έπαιξε στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Μαρίν το απόγευμα της Κυριακής και πέτυχε το τελευταίο γκολ της ομάδας του στη νίκη με το τελικό 5-0. 

Αυτομάτως έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που σκοράρει με τη φανέλα της Τότεναμ στην ιστορία του κλαμπ και ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε λόγο για έναν παίκτη που «είναι χαφ, αλλά ξέρει πολύ καλά να κινείται στους χώρους που πάντοτε μπορούν να οδηγήσουν σε γκολ». 

Ο Ντέβιν είχε 95% αποτελεσματικότητα στις μεταβιβάσεις του όση ώρα αγωνίστηκε και το 92,3% από τις πάσες του έγιναν στο μισό γήπεδο της Μαρίν προωθώντας το παιχνίδι. 

Στην Τότεναμ ανήκει εδώ και μερικούς μήνες, με την Γουίγκαν ακόμα να μετανιώνει που τον έχασε... Μάλιστα, ο Μουρίνιο είχε πάει να τον γνωρίσει την ημέρα που ο νεαρός έκανε τα ιατρικά τεστ για να ενσωματωθεί αρχικά στα τμήματα υποδομής των «σπιρουνιών». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης