Επίδειξη δύναμης η Λέστερ, έκπληξη από την Τσόρλεϊ! (vids)

Η Λέστερ επιβεβαίωσε και με το παραπάνω τον τίτλο του φαβορί στην κόντρα με τη Στόουκ για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας φτάνοντας στο τελικό 4-0 στο Στόουκ. Την παράταση χρειάστηκε η Έβερτον για το 2-1 επί της Ρόδεραμ, η Τσόρλεϊ έκανε την έκπληξη και η Ντέρμπι των πιτσιρικάδων λόγω κορονοϊού αποκλείστηκε με το τελικό 2-0! Πρόκριση για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που πήρε σπάνια χαρά για φέτος! Αποκλεισμός στα πέναλτι για τη Γουέστ Μπρομ.   



Επίδειξη δύναμης η Λέστερ, έκπληξη από την Τσόρλεϊ! (vids)

Η Έβερτον χρειάστηκε να κοπιάσει πολύ περισσότερο απέναντι στην Ρόδεραμ και χρειάστηκε και το ημίωρο της παράτασης για να καταφέρει η ομάδα του Αντσελότι να πάρει την πρόκριση στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας με το τελικό 2-1.

Τα «ζαχαρωτά» που είχαν προηγηθεί με τον Τοσούν από το 9ο λεπτό, είδαν τον Ολοσούντε να ισοφαρίζει στο 56' και στη συνέχεια μέχρι και την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι στο «Γκούντισον Παρκ» απέτυχαν να βρουν λύση. Τελικά χρειάστηκε το ημίωρο της παράτασης, αν και η Έβερτον ξεμπέρδεψε από νωρίς με τον Ντουκουρέ στο 93' να διαμορφώνει το τελικό 2-1...

Η Τσόρλεϊ έκανε τη μεγάλη έκπληξη αν και είχε έρθει αντιμέτωπη με τα παιδιά των τμημάτων κ-23 και κ-18 της Ντέρμπι Κάουντι λόγω και της καραντίνας στην οποία μπήκε η πρώτη ομάδα και ο τεχνικός της, Γουέιν Ρούνεϊ, εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού. Η Τσόρλεϊ λοιπόν, έζησε τεράστιες στιγμές φτάνοντας στο 2-0 σε ένα απόγευμα όπου ... η γειτονιά της ομάδας θα θυμάται για πάντα!

Εύκολη πρόκριση για τη Λέστερ που πέρασε από το Στόουκ με το τελικό 4-0 δίχως την παραμικρή αντίσταση, ενώ, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που φέτος βλέπει μονάχα εφιάλτες στην Πρέμιερ Λιγκ, ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπρίστολ Ρόβερς με το τελικό 3-2. Η Νότιγχαμ Φόρεστ έφτασε στο 1-0 επί της Κάρντιφ, στο 2-0 η Νόριτς με την Κόβεντρι, αποκλείστηκε η Μπλάκμπερν από την Ντονκάστερ με το τελικό 1-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Έβερτον – Ρόδεραμ 2-1

Τσόρλεϊ – Ντέρμπι Κάουντι 2-0

Μπόρχαμ – Μίλγουολ 0-2

Έβερτον – Ρόδεραμ 2-1

Λούτον – Ρέντινγκ 1-0

Νόριτς – Κόβεντρι 2-0

Νότιγχαμ Φόρεστ – Κάρντιφ 1-0

Τσόρλεϊ – Ντέρμπι 2-0

Μπλάκμπερν – Ντονκάστερ 0-1

Μπόρνμουθ – Όλνταμ 4-1

Μπρίστολ Ρόβερς – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-3

Έξετερ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 0-2

Η Μπλάκπουλ κατάφερε ν' αποκλείσει τη Γουέστ Μπρομ στα πέναλτι με το τελικό 3-2 μετά το ισόπαλο 2-2 στην κανονική διάρκεια και την παράταση.

Η Μπέρνλι με γκολ στις καθυστερήσεις απέναντι στην ΜΚ Ντονς ισοφάρισε σε 1-1 για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση και από εκεί στα πέναλτι και να περάσει στον 4ο γύρο με το 4-3 υπέρ της σώζοντας την παρτίδα.

Η Φούλαμ του Σκοτ Πάρκερ αν και χρειάστηκε να μοχθήσει πολύ για να βρεθεί στον 4ο γύρο, επικράτησε 2-0 στην παράταση απέναντι στην ΚΠΡ στο «Λόφτους Ρόουντ». Στα πέναλτι πήρε την πρόκριση.

Μπλάκπουλ – Γουέστ Μπρομ 3-2 πεν. (2-2 κ.α. και παρ.)

Μπέρνλι – ΜΚ Ντονς 4-3 πεν. (1-1 κ.α. και παρ.)

ΚΠΡ – Φούλαμ 0-2 παρ. (0-0 κ.α.)

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης