Υπέροχη Λίβερπουλ, αποθέωσε τα πιτσιρίκια της Άστον Βίλα! (pics)

Η περίσταση ήταν τέτοια που τα νεαρά παιδιά της Άστον Βίλα βρέθηκαν στο προσκήνιο παρά τον αποκλεισμό στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας με το 4-1 από τη Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» αποθέωσαν τους μικρούς της ομάδας από το Μπέρμιγχαμ για το σθένος που επέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο. 



Υπέροχη Λίβερπουλ, αποθέωσε τα πιτσιρίκια της Άστον Βίλα! (pics)

Με 14 κρούσματα κορονοϊού στην πρώτη ομάδα, τα 10 εκ των οποίων σε ποδοσφαιριστές, η Βίλα μπήκε σε αυστηρή καραντίνα κι έτσι ο Ντελάνεϊ από τις υποδομές της Βίλα χρησιμοποίησε μονάχα παιδιά από τα τμήματα κ-23 και κ-18 στο ματς Κυπέλλου κόντρα στη Λίβερπουλ.

Το σκορ του πρώτου μέρους ήταν το ισόπαλο 1-1 έπειτα και από το ιστορικό γκολ του Μπάρι, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο οι Πρωταθλητές έκαναν απλά λίγο καλύτερα τα βασικά και πήραν την πρόκριση. 

Στο φινάλε της αναμέτρησης μέσω social media, η Λίβερπουλ αποθέωσε τους πιτσιρικάδες γράφοντας: «Στη Βίλα θα πρέπει να είναι υπερήφανοι για τα παιδιά τους. Προσπάθησαν πολύ σε δύσκολες συνθήκες». 

Καλό λόγο για τα παιδιά των «χωριατών» είπαν και οι Χέντερσον και Μίλνερ, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που τα έβαλαν μαζί τους...

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης