Το παλεύει για να παίξει το ματς με τη Λίβερπουλ η Άστον Βίλα

Διατηρώντας απόλυτα ενήμερη την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας αλλά και την Λίβερπουλ ενόψει της Παρασκευής, η Άστον Βίλα κάνει ό,τι μπορεί για να παίξει το ματς του 3ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας το βράδυ της Παρασκευής παρά την έξαρση του κορονοϊού στο εσωτερικό της. 



Το παλεύει για να παίξει το ματς με τη Λίβερπουλ η Άστον Βίλα

Οι «χωριάτες» με επίσημη ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν ότι έχει υπάρξει διασπορά του ιού στο εσωτερικό της ομάδας και για τον λόγο αυτό, την Πέμπτη έκλεισε το προπονητικό κέντρο και άπαντες μπήκαν σε καραντίνα. 

Έχουν ήδη κάνει τεστ ανίχνευσης κορονοϊού και θα κάνουν νέα την Παρασκευή, προκειμένου να διαπιστώσει ο Ντιν Σμιθ πόσους μπορεί να υπολογίζει από την πρώτη ομάδα για το ματς με τη Λίβερπουλ το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου για το Κύπελλο Αγγλίας. 

Η Βίλα εξέδωσε και νεότερη ανακοίνωση το βράδυ της Πέμπτης, όπως το έκανε και η Λίβερπουλ έχοντας ενημερωθεί για τις εξελίξεις, τονίζοντας πως πρόθεση της ομάδας από το Μπέρμιγχαμ είναι να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι. Ωστόσο, όλα θα κριθούν από τα τεστ και τα αποτελέσματά τους, ανήμερα του αγώνα...

Κώστας Ζάλιαρης