Μπουκάγιο Σακά: Πρωταγωνιστής στο 3x3 της Άρσεναλ

Στα τρία τελευταία παιχνίδια του στην Πρέμιερ Λιγκ ο Μπουκάγιο Σακά έχει πρωταγωνιστήσει για την ανεβασμένη Άρσεναλ, σκοράρει, φτιάχνει γκολ και η παρουσία του είναι τέτοια που βελτιώνει ολόκληρη την ομάδα.  



Μπουκάγιο Σακά: Πρωταγωνιστής στο 3x3 της Άρσεναλ

Οι «κανονιέρηδες» για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν έκαναν τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, κάτι που ξεκίνησε από το ντέρμπι με την Τσέλσι όπου κανείς δεν πίστευε στο θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του Αρτέτα με τα τόσα προβλήματα που είχε σ' εκείνη την αναμέτρηση.

Έπειτα ήρθε το δύσκολο «διπλό» επί της Μπράιτον και τώρα, στο χιονισμένο «Χόθορνς», το 4-0 ήταν μια επιβεβαίωση της ώθησης που έχει πάρει η Άρσεναλ το τελευταίο διάστημα.

Σε αυτή την ώθηση έχει συνεισφέρει και ο Μπουκάγιο Σακά, με γκολ και ασίστ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια όπου μάλιστα πήρε φανέλα βασικού.

Εξαιρετική λόμπα απέναντι στον Μεντί των «μπλε» και δήλωση πως το ήθελε πραγματικά γιατί τον είδε εκτός θέσης, μέχρι την ασίστ για το νικητήριο γκολ του Λακαζέτ στο Μπράιτον και το δικό του γκολ από εύκολο γύρισμα του Σμιθ – Ρόου απέναντι στην Γουέστ Μπρομ.

Ο Σακά έχει πλέον συμμετοχή σε 22 τέρματα για τους «κανονιέρηδες» από την έναρξη της περασμένης σεζόν και διανύει περίοδο φορμαρίσματος την κατάλληλη στιγμή, αφού και η υπόλοιπη ομάδα δείχνει αυτές τις μέρες να πορεύεται προς την σταθερότητα που τόσο πολύ της έλειψε...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης