Ράσφορντ: Λυτρωτής όσο ... κανείς άλλος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)

Τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ μετά το 90ο λεπτό έχει πετύχει ο Μάρκους Ράσφορντ που χάρισε στην ομάδα του τη νίκη (1-0) επί της Γουλβς το βράδυ της Τρίτης για να φτάσουν οι «κόκκινοι διάβολοι» στην 2η θέση της βαθμολογίας! 



Ράσφορντ: Λυτρωτής όσο ... κανείς άλλος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)

Ο ¶γγλος επιθετικός μπορεί να έχει ήδη μείνει στην ιστορία για πολλά άλλα πράγματα πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι και για την τεράστια προσπάθεια που έκανε να βοηθήσει τους συνανθρώπους του και τα παιδιά κατά τη διάρκεια των δύσκολων μηνών της πανδημίας, ωστόσο, είναι πλέον και ένας μεγάλος... σωτήρας για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Έχει μετρήσει αυτή τη στιγμή τρία λυτρωτικά τέρματα για τους «κόκκινους διαβόλους» μετά το 90' σε αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ, όντας ο μοναδικός στα χρονικά του συλλόγου που το έχει κάνει αυτό! 

Από το ματς με την Χαλ το 2016 από την ασίστ του Ρούνεϊ στις καθυστερήσεις, στο... περίεργο τελείωμα από την σέντρα του Πογκμπά το 2018 στο Vicarage Road κόντρα στην Μπόρνμουθ, μέχρι φυσικά και το γκολ για το 1-0 επί των «λύκων» το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου του 2020...

Μάλιστα, το γκολ με την Γουλβς που επιτεύχθηκε στο 92:51, ήταν το πιο αργοπορημένο σε εντός έδρας ματς πρωταθλήματος για την Γιουνάιτεντ μετά από εκείνο που είχε σκοράρει ο Όουεν κόντρα στην Σίτι, στο 95:27!


Κώστας Ζάλιαρης