Εορταστικό δώρο από τον Ράσφορντ! (vid)

Ο Μάρκους Ράσφορντ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων «χτύπησε» για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκανε δώρο στην ομάδα του τη νίκη με το τελικό 1-0 επί της Γουλβς στο «Ολντ Τράφορντ»! Στην 2η θέση της βαθμολογίας οι «κόκκινοι διάβολοι» που έκλεισαν το 2020 με «τρίποντο» που ήρθε με... δραματικό φινάλε!  



Εορταστικό δώρο από τον Ράσφορντ! (vid)

Η Γιουνάιτεντ ήξερε πως μια νίκη θα μπορούσε να τη στείλει στην 2η θέση μετά από το παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ», όμως, κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν το ματς με την Γουλβς. Δυο ομάδες ισάξιες κα το ίδιο μαχητικές παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο, με τον Σόλσκιερ να δίνει φανέλα βασικού στους Πογκμπά και Καβάνι. Ο Τέλες από αριστερά ήταν αρκετά δραστήριος, όμως, η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος ήρθε στο 35' από δεξιά όταν ο Γκρίνγουντ έστειλε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι όπου περίμενε ο Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρουί Πατρίσιο.

Ο Τέλες στο δεύτερο ημίχρονο αντικαταστάθηκε από τον Λουκ Σο προκειμένου να υπάρχει και η απαιτούμενη προσοχή αμυντικά κι όχι μόνο στο επιθετικό παιχνίδι όπως το έκανε ο Τέλες με τις συνεχείς προωθήσεις του. Ιδιαίτερες συγκινήσες δεν είχε ούτε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, με την Γιουνάιτεντ στο 70' να ζητάει πέναλτι σε φάση που δεν υπήρχε τίποτα και η μοναδική παράβαση την οποία βρήκε ο VAR ήταν το οφσάιντ κι όχι κάτι άλλο που θα μπορούσε να ευνοήσει τους «κόκκινους διαβόλους». Ο Πογκμπά στο 75' δοκίμασε το πόδι του από απόσταση μήπως και αιφνιδιάσει τον Ρουί Πατρίσιο και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελείωνε στο 0-0, ο Μάρκους Ράσφορντ με τυχερό σουτ που κόντραρε έκανε το δώρο για τις γιορτές στην ομάδα του σκοράροντας για τη νίκη (1-0) στο 93'!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης