Η Έβερτον ζητάει εξηγήσεις για την αναβολή!

Η Έβερτον απευθύνθηκε στην Πρέμιερ Λιγκ για να ζητήσει διευκρινίσεις αναφορικά με την απόφαση που πάρθηκε για την αναβολή της αναμέτρησης της Δευτέρας με την Μάντσεστερ Σίτι, αφού σε άλλες περιπτώσεις, ανάλογα με τα κρούσματα του κορονοϊού, άλλα παιχνίδια έχουν διεξαχθεί κανονικά. 



Η Έβερτον ζητάει εξηγήσεις για την αναβολή!

Τα «ζαχαρωτά» φαίνεται πως δεν πείστηκαν για την σοβαρότητα της κατάστασης και ζητούν από την διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος ν' αποδείξει πως η απόφαση που πάρθηκε ήταν η απαραίτηση και η πιο συμφέρουσα για όλες τις πλευρές. 

Η Σίτι έχει έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού στο εσωτερικό της λίγες μέρες μετά από την γνωστοποίηση πως ήταν θετικοί οι Ζέσους και Γουόκερ. Η Έβερτον με επιστολή προς την Πρέμιερ Λιγκ ζήτησε διευκρινίσεις για την αναβολή του ματς λίγες ώρες πριν από την πρώτη σέντρα στο «Γκούντισον Παρκ», το απόγευμα της Δευτέρας. 

Την ίδια ώρα στην Τσέλσι περιμένουν να ενημερωθούν αν θα γίνει και το δικό του ματς κόντρα στους «πολίτες» την προσεχή Κυριακή, ενώ, ο ημιτελικός του Λιγκ Καπ απέναντι στη Γιουνάιτεντ την επόμενη εβδομάδα θα επαναπρογραμματιστεί αν υπάρξει ανάγκη και δεν θα σημειωθεί πρόκριση άνευ αγώνα όπως είχε γίνει στον 3ο γύρο με την Τότεναμ και την Λέιτον Όριεντ...

Κώστας Ζάλιαρης