Τζέραρντ: «Θα ήθελα να δουλέψω στην Λίβερπουλ, ειλικρινής ο Κλοπ»

Ο Στίβεν Τζέραρντ χαρακτήρισε «όνειρο» το ενδεχόμενο να καταφέρει κάποια στιγμή στο μέλλον να βρεθεί στον πάγκο της αγαπημένης του Λίβερπουλ, ενώ, μίλησε ξανά για τη σχέση του με τον Γιούργκεν Κλοπ και τις... ειλικρινείς συνομιλίες τους.



Τζέραρντ: «Θα ήθελα να δουλέψω στην Λίβερπουλ, ειλικρινής ο Κλοπ»

Ο αιώνια θρύλος των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ μίλησε στην συνδρομητική ιστοσελίδα theAthletic και τα λόγια του, φυσικά, ακούστηκαν σαν... ευτυχία μελωδίας στους οπαδούς του κλαμπ.

«Αν θα ήθελα να είμαι προπονητής της Λίβερπουλ και αν είναι ένα όνειρο για εμένα; Ασφαλώς! Είναι ένας σύλλογος που σημαίνει τα πάντα για εμένα, όμως αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας προπονητής που έχει κάνει απίστευτα πράγματα από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στον πάγκο. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό.

Πέρασα σχεδόν ολόκληρη την ποδοσφαιρική μου καριέρα στην Λίβερπουλ, έχω τρομερούς δεσμούς με τους ανθρώπους του κλαμπ, παρακολουθώ όλα τα ματς, έχω μόνο φίλους εκεί» είπε ο Τζέραρντ, που αναφέρθηκε και στον Κλοπ λέγοντας:

«Ξέρω ότι όποτε τηλεφωνήσω και μιλήσουμε με τον Κλοπ, θα ακούσω από εκείνον ό,τι πιο ειλικρινές υπάρχει αναφορικά με αυτό που θα τον ρωτήσω. Όχι γιατί είμαι ο Τζέραρντ, αλλά γιατί είναι έτσι σαν άνθρωπος...».

Κώστας Ζάλιαρης