Απίθανος Μπιέλσα, επί 41 λεπτά εξηγούσε γιατί η Λιντς ήταν καλύτερη από την Γιουνάιτεντ!

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα παραμονή Χριστουγέννων πήγε στη συνέντευξη Τύπου και παρέδωσε ακόμα ένα ρεσιτάλ των σκέψεων και των αναλύσεων που κάνει για την Λιντς, εξηγώντας σε μονόλογο 41 λεπτών γιατί η ομάδα του υπερείχε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και γιατί το τελικόι 6-2 δεν λέει την αλήθεια! 



Απίθανος Μπιέλσα, επί 41 λεπτά εξηγούσε γιατί η Λιντς ήταν καλύτερη από την Γιουνάιτεντ!

Ο Αργεντινός προπονητής βάσει της ανάλυσης που έκανε από το ματς του «Ολντ Τράφορντ», αντιλήφθηκε πως η επίδοση της ομάδας του δεν είχε μεγάλες διαφορές από αυτή των «κόκκινων διαβόλων», ούτε στο επιθετικό κομμάτι αλλά ούτε και στην άμυνα! 

Οι δημοσιογράφοι πήγαν στην συνέντευξη Τύπου και φυσικά έφυγαν από εκεί έχοντας παρακολουθήσει ακόμα ένα σεμινάριο 41 λεπτών με τον εκπληκτικό μονόλογο του Μπιέλσα που... πρόλαβε να δεχθεί μόλις δυο ερωτήσεις! 

«Από άποψη ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης ήμασταν καλύτεροι, από άποψη κατοχής μπάλας ήμασταν καλύτεροι. Κάναμε 11 φάσεις για γκολ και πετύχαμε δυο τέρματα. Η Γιουνάιτεντ είχε 14 φάσεις για έξι γκολ. Εμείς χρειαστήκαμε 13 τελικές για να σκοράρουμε δυο φορές. Δημιουργήσαμε κινδύνους και τα λάθη που έκανε η Γιουνάιτεντ στην άμυνα ήταν τα ίδια με αυτά που κάναμε εμείς.

Σε αυτό που δεν ήμασταν καλύτεροι ήταν στις ατομικές μονομαχίες στον αγωνιστικό χώρο...» είπε μεταξύ άλλων ο Μαρσέλο Μπιέλσα. 

Κώστας Ζάλιαρης