Ρεσιτάλ τελικών στο «Ολντ Τράφορντ»!

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Λιντς αναβίωσε και οι δύο ομάδες πρόσφεραν ένα ματς... χάρμα οφθαλμών στον κόσμο, με το σύνολο των τελικών ενεργειών να φτάνει στις 43 στο «Ολντ Τράφορντ» και το τελικό 6-2 πραγματικά να μοιάζει απίστευτα μικρό σε σχέση με αυτό που θα μπορούσε να έχει γράψει η ιστορία της αναμέτρησης...



Ρεσιτάλ τελικών στο «Ολντ Τράφορντ»!

Από τη στιγμή που ο ΜακΤόμινεϊ με δυο γκολ στα πρώτα τρία λεπτά είχε κάνει το ντέρμπι... περίπατο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πολλοί θα πίστεψαν ότι τα πράγματα θα χαλάρωναν. 

Κι όμως, η Λιντς του Μπιέλσα δεν σταματάει να επιτίθεται ποτέ, με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό για τα αμυντικά της καθήκοντα. 

Οι τελικές ενέργειες των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο έφτασαν στις 43 (!), τις περισσότερες που έχουν σημειωθεί από τον Οκτώβριο του 2016, ενώ, το γεγονός πως η φιλοξενούμενη ομάδα έφτασε στις 14 τελικές στον στόχο, αποτελεί στατιστικό που έχει καταγραφεί μονάχα άλλη μια φορά από την ημέρα που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποσύρθηκε από την προπονητική! 

Στις 45 τελικές και για τις δύο ομάδες είχε ολοκληρωθεί το ματς πρωταθλήματος στο ίδιο γήπεδο απέναντι στην Μπέρνλι πριν από μια 4ετία (38-7), ενώ, σε γενικότερο επίπεδο η αμέσως προηγούμενη καλύτερη επίδοση ήταν οι 44 τελικές του αγώνα της Άστον Βίλα με την Μπράιτον τον Οκτώβριο του 2019. 

Κώστας Ζάλιαρης