Κλοπ: «Οι μόνες 10 ομάδες... σε όλο τον κόσμο που δεν ήθελαν 5 αλλαγές»!

Έχοντας... ηττηθεί πλέον στο θέμα της αύξησης των αλλαγών στην Πρέμιερ Λιγκ και δίχως διάθεση να το σχολιάσει περαιτέρω και να επιμείνει, ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως όσοι εναντιώθηκαν στην διαφοροποίηση του κανονισμού πρέπει να είναι οι μοναδικοί που το έκαναν στο ποδόσφαιρο του υπόλοιπου κόσμου. 



Κλοπ: «Οι μόνες 10 ομάδες... σε όλο τον κόσμο που δεν ήθελαν 5 αλλαγές»!

Ο Γερμανός προπονητής όσο κι αν φώναζε όλο το προηγούμενο διάστημα και ζητούσε περισσότερες αλλαγές στην Πρέμιερ Λιγκ βλέποντας τους ποδοσφαιριστές να μην αντέχουν το τόσο επιβαρυμένο πρόγραμμα αγωνιστικών υποχρεώσεων, αντίκρισε αρνητική στάση στην τελευταία τηλεδιάσκεψη, το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν και αποφασίστηκε τελικά οι αλλαγές να παραμείνουν τρεις. 

Αντ' αυτού αυξήθηκαν από τους 7 στους 9 οι αναπληρωματικοί για κάθε ομάδα στον πάγκο, ενώ, θα υπάρχουν εξτρά αλλαγές όταν θα υπάρχει χτύπημα στο κεφάλι και φόβος διάσεισης έπειτα από αυτό που συνέβη με τον Ραούλ Χιμένες της Γουλβς. 

«Δεν μπορώ να σας κάνω τη χάρη και να σας προσφέρω κι άλλον τίτλο για τα Μέσα σας. Όλοι ξέρουν τις 10 ομάδες που δεν ήθελαν τις πέντε αλλαγές και μάλλον είναι οι μοναδικές ομάδες σε όλο τον κόσμο που ήταν αρνητικές. Μάλλον θα έχουν έναν πολύ καλό λόγο για να το κάνουν αυτό...» είπε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο Κλοπ. 

Κώστας Ζάλιαρης