Παραμένουν οι τρεις αλλαγές, εξαίρεση σε περίπτωση διάσεισης και 20άδα στον πάγκο

Οι εκπρόσωποι των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ συνεδρίασαν για τρίτη φορά αναφορικά με την πιθανή διαφοροποίηση του κανονισμού στις αλλαγές όπως συμβαίνει στα υπόλοιπα πρωταθλήματα κι όμως απέρριψαν το ενδεχόμενο ν' αυξηθούν από τις τρεις στις πέντε! Μοναδική αλλαγή ο αριθμός των αναπληρωματικών στον πάγκο και το ενδεχόμενο ανάγκης έπειτα από χτύπημα στο κεφάλι. 



Παραμένουν οι τρεις αλλαγές, εξαίρεση σε περίπτωση διάσεισης και 20άδα στον πάγκο

Ο Κλοπ φώναζε, ο Πεπ έδειχνε να τον στηρίζει όταν άρχισε να βλέπει τα σκούρα με τους τραυματισμούς, όμως, ο κόουτς της Λίβερπουκ κάποια στιγμή σταμάτησε να επιμένει έχοντας καταλάβει πως η πλειοψηφία των προπονητών πλέον δεν τον στήριζε. 

Αυτό έγινε εμφανές και στην συνεδρίαση της Πέμπτης, εκεί όπου οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ απέρριψαν το ενδεχόμενο διαφοροποίησης του κανονισμού των αλλαγών, οι οποίες θα παραμείνουν τρεις και δεν θα γίνουν πέντε. 

Αυτό που αλλάζει, είναι ο αριθμός των ατόμων στον πάγκο, αφού θα μπορούν οι προπονητές να έχουν 9 ποδοσφαιριστές ως αναπληρωματικούς ώστε ν' αυξηθούν οι επιλογές τους και να γίνει 20άδα η τελική αποστολή για τα ματς. 

Επιπλέον, έπειτα από το πολύ σοβαρό περιστατικό με τον Ραούλ Χιμένες, σε περίπτωση χτυπήματος στο κεφάλι και διάσεισης, θα επιτρέπονται δυο αλλαγές παραπάνω και αυτό θα ισχύει και για την αντίπαλη ομάδα. 

Κώστας Ζάλιαρης