Νέα εκπληκτική εμφάνιση από τον Κέρτις Τζόουνς (vid)

Ο Κέρτις Τζόουνς είναι από τους... κερδισμένους της κατάστασης με τους τραυματίες και τους απόντες στην Λίβερπουλ και ο Γιούργκεν Κλοπ τον βλέπει όλο και καλύτερο σε κάθε παιχνίδι.  



Νέα εκπληκτική εμφάνιση από τον Κέρτις Τζόουνς (vid)

Αν βελτιώσει και το τελείωμά του, ο Κέρτις Τζόουνς θα έχει καταφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό να γίνει ακόμα πιο επιδραστικός για τους «κόκκινους» πέρα απ' όσα ήδη κάνει στο χώρο του κέντρου και της ορμής με την οποία φτάνει στη μεγάλη περιοχή.

Τόσο την περασμένη Κυριακή κόντρα στην Φούλαμ όπου είχε μεγάλη ευκαιρία για την ολική ανατροπή αλλά σούταρε άσχημα όσο και στο ντέρμπι κορυφής με την Τότεναμ όπου έκανε κακό τελείωμα στο δεύτερο ημίχρονο, ο νεαρός μέσος είχε τις στιγμές του για να βοηθήσει και με γκολ.

Οι αριθμοί του από το ματς με τα «σπιρούνια» είναι εντυπωσιακοί με 106 επιτυχημένες μεταβιβάσεις από τις 113 που επιχείρησε συνολικά, βρέθηκε 16 φορές στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου για να φανεί απειλητικός για τα καρέ του Γιορίς, ανέκτησε την κατοχή της μπάλας 9 φορές, πάτησε περιοχή 4 φορές, είχε 3 τελικές και έφτιαξε 2 ευκαιρίες...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης