Η διαφωνία Μουρίνιο – Κλοπ και η «μπηχτή» του Αλεξάντερ – Άρνολντ (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο την ... πέταξε την ατάκα του προς τον Γιούργκεν Κλοπ στην ολοκλήρωση του μεγάλου ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Τότεναμ και του είπε πως «η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο έχασε»! Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ δεν άντεξε και την έδωσε την απάντησή του μέσω social media...  



Η διαφωνία Μουρίνιο – Κλοπ και η «μπηχτή» του Αλεξάντερ – Άρνολντ (vid)

«What?». Βλέποντας κανείς τον Κλοπ να γυρίζει για να ξανακούσει αυτό που του είπε ο Μουρίνιο αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του «Άνφιλντ» με τους «κόκκινους» να έχουν πάρει τη νίκη με το τελικό 2-1 απέναντι στα «σπιρούνια» και να ανεβαίνουν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας, εύκολα κατάλαβε κάποιος ότι είχε... ζουμί η κουβέντα τους.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο προκάλεσε την απορία του Κλοπ και την διαφωνία του, αποκαλύπτοντας λίγο αργότερα ότι του είπε: «Η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο ήταν εκείνη που έχασε. Του το είπα και διαφώνησε... Ωστόσο, αν συμπεριφερόμουν κι εγώ όπως αυτός στην γραμμή του πλάγιου άουτ θα ήμουν σε μπελάδες».

Ο Πορτογάλος θέλησε να αφήσει και αιχμές για... προστασία που απολαμβάνει ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ από τον τέταρτο διαιτητή.

Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ μαθαίνοντας την ατάκα του «Μου», έδωσε τη δική του απάντηση μέσω social media για την καλύτερη ομάδα που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Άνφιλντ».

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης