Κλοπ: «Μηχανή νικών η Τότεναμ, μόνος μου μιλάω για τις πέντε αλλαγές»

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδειξε πως δεν περίμενε τίποτα λιγότερο από τον... serial winner, Ζοσέ Μουρίνιο, στον πάγκο της Τότεναμ, ενώ, σχολιάζοντας και το θέμα των πέντε αλλαγών τόνισε πως του φαίνεται ότι ορισμένες φορές μονάχα εκείνος το ζητάει και δεν έχει τη στήριξη των συναδέλφων του...



Κλοπ: «Μηχανή νικών η Τότεναμ, μόνος μου μιλάω για τις πέντε αλλαγές»

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του... ντέρμπι κορυφής με τα «σπιρούνια», το βράδυ της Τετάρτης στο «Άνφιλντ» με κόσμο, ο Kloppo ανέφερε: 

«Δεν με εκπλήσσει αυτό που έχει κάνει ο Μουρίνιο στην Τότεναμ. Είναι εντυπωσιακό αυτό που έχει κάνει και η ομάδα του με τον τρόπο που αγωνίζεται τη φετινή σεζόν έχει γίνει μια... μηχανή που παίρνει νίκες. Έτσι ακριβώς είναι. Ακόμα κι αν εμείς καταφέρουμε να περιορίσουμε τον Κέιν και τον Σον υπάρχουν τόσοι άλλοι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές όπως ο Μπέργκβαϊν ή ο Ντομπελέ. Επίσης οι Λο Σέλσο, Σισοκό και Χόιμπιεργκ δουλεύουμε τρομερά στον άξονα».

Όσο για το θέμα του κανονισμού των αλλαγών όπου συνεχώς ζητάει να υπάρξει νέα κουβέντα και ψηφοφορία ώστε να γίνουν πέντε και να μπορούν ν' αποφευχθούν περισσότεροι τραυματισμοί, ο τεχνικός των «κόκκινων» δήλωσε: 

«Μερικές φορές αισθάνομαι ότι μιλάω μόνος μου γι' αυτό το θέμα. Εσείς οι δημοσιογράφοι δεν το αναλύετε και το σχολιάζεται και το μόνο που κάνετε είναι να δημοσιεύετε τις δηλώσεις μας. Αυτή είναι η αλήθεια αυτή τη στιγμή». 

Κώστας Ζάλιαρης