Το come-back του Τσεχ, το... ξύλο στο ντέρμπι και η μεγάλη ανατροπή της Τσέλσι! (vids)

Ο τεράστιος Πέτερ Τσεχ επέστρεψε κάτω απ' τα δοκάρια, 565 ημέρες μετά την τελευταία του εμφάνιση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ στο Μπακού! Δέχθηκε δυο γκολ από την Τότεναμ όμως η Τσέλσι έκανε τεράστια ανατροπή σε επίπεδο κ-23, επικράτησε 3-2, έπιασε κορυφή στην Πρέμιερ Λιγκ 2 και το ντέρμπι των Λονδρέζων είχε ένταση, νεύρα, τσαμπουκά και... ξύλο! Καυγάδισε με 16χρονο αντίπαλό του ο 30χρονος Ντάνι Ντρινκγουότερ! 



Το come-back του Τσεχ, το... ξύλο στο ντέρμπι και η μεγάλη ανατροπή της Τσέλσι! (vids)

Αυτή η μεγάλη κόντρα της Τσέλσι με την Τότεναμ πλέον σε κάθε επίπεδο έχει αλλάξει. 

Σε οποιοδήποτε ηλικιακό τμήμα κι αν συναντώνται οι δύο ομάδες, τα παιχνίδια μεταξύ τους θα είναι γεμάτα ένταση! 

Έτσι συνέβη και το βράδυ της Δευτέρας στα τμήματα κ-23, με τον Πέτερ Τσεχ να επιστρέφει σε επίσημο παιχνίδι 565 ημέρες μετά την τελευταία του εμφάνιση και να υπερασπίζεται την εστία των «μπλε», στους οποίους βρίσκεται ως... σύμβουλος στρατηγικής και ποδοσφαιρικής ανάπτυξης, άμεσος συνεργάτης του Φρανκ Λάμπαρντ και... διαθέσιμος για τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ! 

Ο βετεράνος γκολκίπερ δέχθηκε δυο γκολ, όμως οι συμπαίκτες του κατάφεραν να πετύχουν ένα περισσότερο για να πάρουν τη νίκη με το τελικό 3-2 και να πιάσουν κορυφή στην Πρέμιερ Λιγκ 2! 

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η γενική σύρραξη που προκλήθηκε από τον Ντάνι Ντρινκγουότερ έπειτα από εν ψυχρώ κλωτσιά που έδωσε σε αντίπαλο ως απάντηση σε δυνατό μαρκάρισμα που δέχθηκε! Ο 30χρονος χαφ τα έβαλε με 16χρονο ποδοσφαιριστή των «σπιρουνιών» φανερώνοντας πως πνευματικά δεν έχει αλλάξει καθόλου και αυτό είναι ένα από τα προβλήματα που του απαγόρευσαν μετά τη Λέστερ να μην παραμείνει στην επιφάνεια...

Ο Πέτερ Τσεχ, πάντως, σχολίασε για τη μεγάλη του επιστροφή: 

«565 ημέρες μετά από εκείνο το ματς που πίστευα ότι θα ήταν το τελευταίο μου και κατάφερα να επιστρέψω στο γήπεδο. Ήταν πολύ περίεργα τα πρώτα 20 λεπτά καθώς δεν είχα μπει ακόμα στο κλίμα της αναμέτρησης, όσο περνούσε η ώρα τόσο επανερχόμουν στην κατάσταση που ήμουν όταν έπαιζα κανονικά. Ήταν ιδιαίτερο το συναίσθημα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που έκαναν την ανατροπή και πήραμε τη νίκη για να πιάσουμε και κορυφή». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης