Killer Βάρντι, θεαματικός Μάντισον και η Λέστερ στο -1 από την κορυφή (vids)

Η Λέστερ δεν είχε όρεξη για παιχνίδια απέναντι στην Μπράιτον και με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Βάρντι και Μάντισον έφτασε πανεύκολα στο τελικό 3-0 στο King Power Stadium, για να βρεθεί πλέον μια ανάσα από την κορυφή και να θεωρείται αυτή τη στιγμή διεκδικήτρια του ρετιρέ!  



Killer Βάρντι, θεαματικός Μάντισον και η Λέστερ στο -1 από την κορυφή (vids)

Οι «αλεπούδες» από το πρώτο ημίχρονο καθάρισαν το παιχνίδι με τους «γλάρους» για να ξεμπλέξουν νωρίς – νωρίς και να χαλαρώσουν το βράδυ της Κυριακής.

Ο Τζέιμς Μάντισον πέτυχε δυο γκολ, ωστόσο, εκείνος κέρδισε τις εντυπώσεις όσον αφορά το θέαμα και ο Βάρντι κατάφερε να συνεχίσει τις εκπληκτικές του επιδόσεις στο σκοράρισμα. Με το 113ο τέρμα του στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Άγγλος στράικερ μπήκε στο Top-20 των σκόρερ όλων των εποχών στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Στο 27ο λεπτό, λοιπόν, ο Μάντισον με εύκολο αριστερό πλασέ έκανε το 1-0 από το ύψος της περιοχής έπειτα από απομάκρυνση του γυρίσματος από τον Τζάστιν από δεξιά, για να έρθει ο Βάρντι στο 41' με πλασέ στην κίνηση να γράψει το 2-0 στο παιχνίδι.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το 44' με το ... ποίημα που έφυγε από το αριστερό πόδι του Τζέιμς Μάντισον για να βρεθεί πλέον η Λέστερ στο -1 από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ όπου παραμένουν σε συγκατοίκηση οι Τότεναμ και Λίβερπουλ που απέτυχαν να νικήσουν τις Κρίσταλ Πάλας και Φούλαμ αντίστοιχα.

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης