Ντέρμπι... στην ισοβαθμία! (vid)

Η Φούλαμ δεν επέτρεψε στη Λίβερπουλ να προσπεράσει την Τότεναμ στην κορυφή της βαθμολογίας! Με το 1-1 των Πρωταθλητών Αγγλίας στην αγγλική πρωτεύουσα οι «κόκκινοι» θα υποδεχθούν την Τότεναμ το βράδυ της Τετάρτης με τις δύο ομάδες στην απόλυτη ισοβαθμία με τα «σπιρούνια» να έχουν αβαντάζ στα γκολ! Ο Σαλάχ έφτασε στα 85 γκολ στην Πρέμιερ ξεπερνώντας την επίδοση του Κριστιάνο Ρονάλντο.



Ντέρμπι... στην ισοβαθμία! (vid)

Η Φούλαμ αιφνιδίασε τη Λίβερπουλ με την ταχύτητα που είχε στο παιχνίδι της και με τον τρόπο με τον οποίο επιτέθηκε καταφέρνοντας να προκαλέσει ρήγματα στην άμυνα των Πρωταθλητών και να κάνει προσωρινά τεράστια ζημιά.

Στο 25ο λεπτό κι έπειτα από επαναφορά της μπάλας προς την περιοχή, ο Κόρντοβα Ριντ από δεξιά κατάφερε με πολύ δυνατό σουτ να νικήσει τον Άλισον για να κάνει το 1-0! 

Οι Λονδρέζοι ήταν αρκετά απειλητικοί στο πρώτο μέρος, σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονο όπου οι φωνές του Κλοπ έπιασαν τόπο και οι «κόκκινοι» ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους. 

Μπορεί η λύση να άργησε πολύ, όμως, στο 79' έγινε χέρι εντός περιοχής σε εκτέλεση φάουλ, με τον Σαλάχ να κάνει πολύ κακή εκτέλεση από την άσπρη βούλα αλλά να ευστοχεί για το 1-1. 

Όσο κι αν κράτησε μπάλα η Λίβερπουλ και προσπάθησε να βρει διαδρόμους στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι «κόκκινοι» δεν βρήκαν το γκολ της ανατροπής κι έτσι πηγαίνουν στο ντέρμπι της Τετάρτης πάλι στην ισοβαθμία με την Τότεναμ στην κορυφή! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης